reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowinki szpitalne

sms z 14.01 od Julienx:
"Odeszły mi wody.
dziś jest ten dzień:-)
leżę pod zapisem ktg, przebrana w piżamkę.
trzymajcie kciuki."

reklama
sms od Julienx

"mała Krysia jest już od 17.15 z nami.
3250 i 55 cm.
jestem taka szczęśliwa.
2h 20 min :-) i moje szczęście jest ze mną"

sms od martika311 z 11:36 'hej dziewczyny! ja juz po. nela wazy 3450 i ma 53cm, 9pkt apgar. przez cc. jestem przeszczesliwa :)'

czesc kochane majoweczki!!! urodzilam wczoraj 40 minut po polnocy, Mateuszka, wazy 3140g i 10 w skali Apgar. Udalo sie bez znieczulenia i wywolywania ale niestety mnie troche rozcieli :( ale mimo wszystko jestem najszczesliwsza na swiecie!!!

sms z 02:00 od aga0411

"Wody mi odeszly:-)
no sie ubieram i moge jechac:-)"

sms z 4:37 od aga0411

"Juz pod ktg.Boli jak cholera ,a rozwarcie tylko na 2 cm"

sms z 9:35 od aga0411

"urodzilam:-) o 8:05 jest sliczny i malutki 2640g a długosci jeszcze nie znam''

sms od olamala z 08:08 'juz leze, czekam na kroplowke na wywolanie, polozna stwierdzila ze marne szanse.'

sms od julienx z 09:20 'zostajemy do jutra bo tak jak z antosiem mamy grupe krwi 0 do A i zaczynamy nieznacznie zolknac. trzeba zrobic bilirubine, no trudno. pozdrawiamy ciocie z bb.'

reklama
sms od agulam z 14:26 'hej majoweczki! jestem juz po cc, mamy coreczke :) 3550g, 53cm. pozdrawiam.'

Do góry