reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowinki szpitalne

sms od madziamadzia z 22:04 'dzisiaj o godz. 19:35 w 40t6d urodzila sie nasza hanusia. wazy 4150g i ma 59cm dlugosci. jest cudowna i sliczniutka a my bardzo szczesliwi :) pozdrowienia dla wszystkich majowek.'

reklama
Witam mamusie. Doczekalam sie i ja mojego skarba. JESSE przyszedl na swiat punktualnie, 27.05.2010, choc przez cesarskie ciecie, o godz. 09:59. 4kg290g, 55 cm dlugi, 10 w skali Apgar. Jest CUDOWNY!!

sms od elwiwas z 12:44 'hej. rozwarcie 3cm, szyjka zamilkla. zostane wlasnie przygotowana do porodu. nerwy coraz wieksze bo od czwartku czekamy, lekarze i polozne swietni co pozwala mi na troche luzu. wedlug usg mamy smoka 4300g :) niewykluczone ciecie. ciekawa jestem co u Was?! jak luthien...? pozdrawiam wszystkie!'

29 maja br. (w moje imieniny :p) o godzinie 22:25 urodziła się nasza Majeczka :) Ważyła 3250g, mierzyła 54 cm :)

sms od agnieszka77 z 18:38 '28maja o godz 13:28 urodzila sie nadia. 3190g i 52cm, 9punktow. porod - bajka, dostalam zzo, bez naciecia krocza. pozdrowienia.'

sms od luthien83 z 21:28 'zostawili mnie na patologii. jutro rodze! beda wywolywac. trzymajcie kciuki bo strasznie sie denerwuje. pozdrowienia dla wszystkich majowek!'

sms od elwiwas z 07:13 'urodzilam wczoraj w nocy. syn wazy 4250g, ma 57cm, porod silami natury. bylo bardzo ciezko. 10pkt ale niestety ma wade nozek :( mimo wszystko kocham Go i jestesmy najszczesliwsi :) nasz smoczek :)'

28 maja (dokładnie w terminie) urodziła sie nasza córeczka Agnieszka. 3900, 56 cm szczęścia. Poród sn ale było bardzo ciężko. W wolnej chwili opiszę w odpowiednim wątku. Już jestesmy w domu

sms od luthien83 z 08:17 'nie urodzilam wczoraj mimo ze caly dzien bylam pod oxy. dzisiaj dostalam jakis zel prepidin. mam nadzieje ze dzis juz urodze. pozdrawiam!'

reklama
sms od luthien83 z 11:11 'wczoraj o 10:40 urodzilam synka, silami natury. eryk wazy 3930g i ma 60cm. pewnie jestem ostatnia majowka ;) pozdrawiam!'

Do góry