reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowinki szpitalne

sms od madziamadzia z 22:04 'dzisiaj o godz. 19:35 w 40t6d urodzila sie nasza hanusia. wazy 4150g i ma 59cm dlugosci. jest cudowna i sliczniutka a my bardzo szczesliwi :) pozdrowienia dla wszystkich majowek.'

reklama
Witam mamusie. Doczekalam sie i ja mojego skarba. JESSE przyszedl na swiat punktualnie, 27.05.2010, choc przez cesarskie ciecie, o godz. 09:59. 4kg290g, 55 cm dlugi, 10 w skali Apgar. Jest CUDOWNY!!

sms od elwiwas z 12:44 'hej. rozwarcie 3cm, szyjka zamilkla. zostane wlasnie przygotowana do porodu. nerwy coraz wieksze bo od czwartku czekamy, lekarze i polozne swietni co pozwala mi na troche luzu. wedlug usg mamy smoka 4300g :) niewykluczone ciecie. ciekawa jestem co u Was?! jak luthien...? pozdrawiam wszystkie!'

29 maja br. (w moje imieniny :p) o godzinie 22:25 urodziła się nasza Majeczka :) Ważyła 3250g, mierzyła 54 cm :)

sms od agnieszka77 z 18:38 '28maja o godz 13:28 urodzila sie nadia. 3190g i 52cm, 9punktow. porod - bajka, dostalam zzo, bez naciecia krocza. pozdrowienia.'

sms od luthien83 z 21:28 'zostawili mnie na patologii. jutro rodze! beda wywolywac. trzymajcie kciuki bo strasznie sie denerwuje. pozdrowienia dla wszystkich majowek!'

sms od elwiwas z 07:13 'urodzilam wczoraj w nocy. syn wazy 4250g, ma 57cm, porod silami natury. bylo bardzo ciezko. 10pkt ale niestety ma wade nozek :( mimo wszystko kocham Go i jestesmy najszczesliwsi :) nasz smoczek :)'

28 maja (dokładnie w terminie) urodziła sie nasza córeczka Agnieszka. 3900, 56 cm szczęścia. Poród sn ale było bardzo ciężko. W wolnej chwili opiszę w odpowiednim wątku. Już jestesmy w domu

sms od luthien83 z 08:17 'nie urodzilam wczoraj mimo ze caly dzien bylam pod oxy. dzisiaj dostalam jakis zel prepidin. mam nadzieje ze dzis juz urodze. pozdrawiam!'

reklama
sms od luthien83 z 11:11 'wczoraj o 10:40 urodzilam synka, silami natury. eryk wazy 3930g i ma 60cm. pewnie jestem ostatnia majowka ;) pozdrawiam!'

Do góry