reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

reklama
aenye
Od 15 rozwarcie sie nie ruszylo, szyjka nie zgladzona. Standard. Dostalam relanium i mam nadzieje sie przespac... Skurcze co 6min redularnie od 2h...
Wiedzialam ze tak bedzie. Pocieszajace jest tylko to, ze jak sie zacznie wkoncu rozwierac, niewazne, kiedy to pojdzie szybko, z Masiem tak bylo...
na to jej napisalam ze od teraz obowizkowo na liscie torby do szpitala musi byc komp z netem :-)
hehe, obowiazkowow! Jak jutro tez bedzie taka dupa to meza zgwalce, zeby przywiozl :-)
ja sie zapytalam gdzie maz i czy na patologi jest.
Jakby cos sie dzialo bedzie tu w 20min :-) no patola narazie. Spoko, czytam sobie, nie jest zle. Tak strasznie nie boli poki co. Nikt wiecej nie rodzi?
sie zapytalam czy dostala mmsa od morgaine i czy ma jakies wiesci?
Tak dostalam. Mala jej cyca nie ssie od porodu, wymiotuje wodami, bidna... (...)
Na to jej napisalam ze trzymamy kciuki za nia wszystkie i niecierpliwie czekamy na wiesci.
Podziekuj laskom i pozdrow :-)

Aenye
Asia, maly cudny, tak sliczny, ze go zjem, ja bez naciecia, bez szwu, ale strasznie krwawie.. Mialam lyzeczkowanie, 3 kroplowki, macica sie nie obkurcza.. Duza utrata krwi, beda chyba przetaczac. ***** no ;-( juz 50razy naciskali na brzuch, chluszcze krwia normalnie, mam lod pod koldra, cewnik..spokoju nie ma.. Mlody obok w lozeczku kima,nie płacze thx god.. Moja kruszynka..tak go kocham!..

reklama
Pytałam skrzyneczkę jak poszło:

"Hej było ekspresem, około pół godziny w szpitalu. Maż nawet nie zdażył dokumentów wypełnić i juz go wzywali zeby był przy porodzie :) Mały ok, bardzo grzeczny, tylko ja na razie nie dam rady wstać bo zaraz odpływam"

"Właśnie podłaczyli mi kroplówkę"

Do góry