reklama
A
asiunia876
Gość
aenye
zostawili mnie na patologii, bo skurcze regularne i nasilaja sie. Rozwarcie 2cm. Mlody wg usg 3500 :-)
A
asiunia876
Gość
aenye
D pojechal do domu, skurcze rzadsze, ale dosc silne. Zaraz ktg, rozwarcia nie zbadali od przyjecia. Humor ok, czytam, zartuje, ogolnie nie jest zle. Ale mowilam, w mnie ch..jnia z grzybnia i trwa to latami. Siet!
A
asiunia876
Gość
aenye
Od 15 rozwarcie sie nie ruszylo, szyjka nie zgladzona. Standard. Dostalam relanium i mam nadzieje sie przespac... Skurcze co 6min redularnie od 2h...
na to jej napisalam ze od teraz obowizkowo na liscie torby do szpitala musi byc komp z netem :-)Wiedzialam ze tak bedzie. Pocieszajace jest tylko to, ze jak sie zacznie wkoncu rozwierac, niewazne, kiedy to pojdzie szybko, z Masiem tak bylo...
ja sie zapytalam gdzie maz i czy na patologi jest.hehe, obowiazkowow! Jak jutro tez bedzie taka dupa to meza zgwalce, zeby przywiozl :-)
sie zapytalam czy dostala mmsa od morgaine i czy ma jakies wiesci?Jakby cos sie dzialo bedzie tu w 20min :-) no patola narazie. Spoko, czytam sobie, nie jest zle. Tak strasznie nie boli poki co. Nikt wiecej nie rodzi?
Na to jej napisalam ze trzymamy kciuki za nia wszystkie i niecierpliwie czekamy na wiesci.Tak dostalam. Mala jej cyca nie ssie od porodu, wymiotuje wodami, bidna... (...)
Podziekuj laskom i pozdrow :-)
A
asiunia876
Gość
aenye
Jest progres, szyja krotka, PRZEKONALAS JA! Kocham Cie! 3cm, zaraz lewatywal Namowili mnie. Ide z ksiazka dr mowi ze mur beton urodze w nocy!
Masakra, ale namolnie namawiali. glupio odmowic. I tak cewnika juz odmowilam, sama sikalam do pojemnika.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
asiunia876
Gość
Aenye
5cm, jade na porodowke, szybko idzie!
A
asiunia876
Gość
Aenye
Malenki urodzil sie o 3.55, 56cm, 3480gr, 10pkt, SN, choc chwilami chcialam umrzec ale chociaz bez naciecia, pekniecia, zero szycia!.. Maly jest boski, juz ssie cycola
A
asiunia876
Gość
Aenye
Asia, maly cudny, tak sliczny, ze go zjem, ja bez naciecia, bez szwu, ale strasznie krwawie.. Mialam lyzeczkowanie, 3 kroplowki, macica sie nie obkurcza.. Duza utrata krwi, beda chyba przetaczac. ***** no ;-( juz 50razy naciskali na brzuch, chluszcze krwia normalnie, mam lod pod koldra, cewnik..spokoju nie ma.. Mlody obok w lozeczku kima,nie płacze thx god.. Moja kruszynka..tak go kocham!..
reklama
Pytałam skrzyneczkę jak poszło:
"Hej było ekspresem, około pół godziny w szpitalu. Maż nawet nie zdażył dokumentów wypełnić i juz go wzywali zeby był przy porodzie Mały ok, bardzo grzeczny, tylko ja na razie nie dam rady wstać bo zaraz odpływam"
"Właśnie podłaczyli mi kroplówkę"
"Hej było ekspresem, około pół godziny w szpitalu. Maż nawet nie zdażył dokumentów wypełnić i juz go wzywali zeby był przy porodzie Mały ok, bardzo grzeczny, tylko ja na razie nie dam rady wstać bo zaraz odpływam"
"Właśnie podłaczyli mi kroplówkę"