reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

Joll

wczoraj o 17.48 świat zobaczyła Inka. 3,53 kg 54 cm. choć została barbarzyńsko wyjęta z brzucha tuż po zastosowaniu oksy, gdyż zaczęło tętno spadać, TO I TAK JEST SZCZĘŚLIWA I ŻWAWO SSIE MLECZNEGO CYCA. z mamusią gorzej po wielokrotnych próbach wkłucia albo zbyt wczesnej pionizacji, nie mogę stać, a jeśli próbuję dostaję drgawek i tracę głos. w pon. będę miała wizytę u neurologa

reklama
Dokładnie tak jak pisze Morgaine wszystko OK przez CC bar mleczny otwarty.
10 w skali i obie moje panie są całe i zdrowe (no poza tym że joll nie może wstawać).

Krakowianka leży trzy pokoje dalej :D
Ma pięknego Stasia.

ps. chciałem z tego miejsca podziękować
krakowianka85 za wsparcie wczoraj
gdyby nie ona to bym pod salą operacyjną chyba się przekręcił albo zwariował.
Dziękuję.

Ostatnia edycja:
info od Madziarkas
"Hej dziewczyny! Wody nadal się sączą, skurcze leciutkie ale są :)moja gin zrobiła mi dzisiaj okropnie bolesne badanie, myślałam że jajniki mi przestawia-chyba coś tam podkręciła bo na koniec stwierdziła, że być może spotkamy się w nocy na porodówce :) mam taką nadzieję choć zaczęłam się lekko bać że to naprawdę tuż tuż. Pozdr madziarkas"

10/04 wieczór , sms od Aknovi:

Hej. Jak tam u Was na bb? Ktoś się rozpakował ? Ja ciągle na patologii, ciągle w dwupaku, skurcze pojawiają się i znikają, nic się na razie nie zapowiada...Jedynie co, to się zdązyłam tu przeziębić...Pozdrowionka

reklama
Do góry