reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

reklama
aenye
pytałam się jak się czują i czy jeszcze krwawi.

dzięki, śpimy, od 7 już nie krwawię, nie toczyli krwi na szczęście. Czuję się bardzo dobrze, chodzę, siedzę itp... maleńki śpi do tej pory, nie kazali wybudzać, to śpimy razem. Buziaki dla bb, przeproś proszę, że nie odpisuję wszystkim, cały czas kimam i nie mam sił na tyle esów B-) za które OGROMNIE dziękuję!

Chciałam pocieszyć trochą Morgaine, że moja Bianka też przez jakiś czas ulewała wodami, odpisała:"hej :) od 4-tej rano na cycu-spodobało jej się.wymiotowała tym i już jej lepiej.jutro do domu :)"

pytałam się Aenye czy imię wybrali i jak u niej :) "hej, czujemy się super, śpimy ciągle tylko. Mały nie płacze, lula, ja nie mogę się nacieszyć nim, taki tyciuniek..I nie krwawię już mocno, mało wręcz, wsio gra.Buziaki. Imię nie wybrane!"

i od Madziarkas:"Hej!Jestem na porodówce, wody odeszły, mam skurcze, podłączyli mi kroplówkę, pozdr."

Wiadomosc od Anetka1990 godz.22.10

"Przepraszam ze tak pozno. Od12 mialam podlaczony cewnik ktory niedawno mi wylecial i okazalo sie ze mam rozwarcie na 4/5 cm i akcja sie rozkreca. Bol co 5 MIN. Chyba niedlugo urodze. Pozdrow wszystkie kwietnioweczki.

godz.7.09
"Nic nie idzie mecza nas strasznie"

no to teraz słuchajcie, od KLAUDENCJI:-):

"urodziłam o 8:50 synka. Dominik ma 58cm i waży 3700. Jesteśmy już na sali normalnej. Pozdrawiam wszystkie forumki. Klaudencja"

sms od Mitaginki:

"Dzisiaj wychodzimy. Strasznie się boję i czuję zagubiona jak sobie poradzę zwłaszcza, że ona ma strasznie niespokojny sen"

reklama
sms od Asiunia876:
Maddox ur CC o 9:23 waga 3790g. Czujemy sie swietnie.

Ostatnia edycja:
Do góry