Nieprzejrzysta
Zaciekawiona BB
Czemu z 4?Nie, średnia jest brana z 4 miesięcy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu z 4?Nie, średnia jest brana z 4 miesięcy.
A zdarzyło Ci sie wczesniej być w ciązy w trakcie umowy na czas okreslony?Teraz jestem w 7, no niby nie. Ale nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mi nie przedłużyli.
Nie, to moja pierwsza ciąża.A zdarzyło Ci sie wczesniej być w ciązy w trakcie umowy na czas okreslony?
No i tu jest clue wszystkiego.Nie, to moja pierwsza ciąża.
A jeśli nie będę nic mówić o ciąży? Tylko jeszcze przepracuje miesiąc po podpisaniu?No i tu jest clue wszystkiego.
WIekszość firm przedłuza do dnia porodu ( bo musi) i nara.
No ale Ty na dobrą sprawę nie wiesz, kiedy będziesz potrzebowała iśc na zwolnienie.A jeśli nie będę nic mówić o ciąży? Tylko jeszcze przepracuje miesiąc po podpisaniu?
Nie wygaśnie, ale się zakończy. No i będzie ewentualnie większy ekwiwalent za urlop wypoczynkowyNie bardzo rozumiem, co masz na myśli.
Jeśli podpiszesz kolejną umowę na czas określony zanim zostanie przedłużona do dnia porodu, to za wiele dla Ciebie nie zmieni. Bo po prostu wygaśnie ona w trakcie macierzyńskiego.
jak przepracujesz 3 miesiące na próbnej i przedłuża Ci powiedzmy na rok to spokojnie do porodu i jeszcze przez cały macierzyński należeć Ci się będą takie pieniądze jakie zarabiasz miesięcznie czyli te 4tys./miesiącA jeśli nie będę nic mówić o ciąży? Tylko jeszcze przepracuje miesiąc po podpisaniu?