reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowanie

Wiki hihihi moj jak wola PI PI tzn ze chce pic..:-):-) a ucze go ze kupka to bee albo ee ee a siku to si si....

reklama
Ja mam mieszkanie poszczane jakbym szczeniaka przygarnęła.Panele pod dywanem to chyba mi wyżre .
Kupa w kącie nie raz była, tyle dobrego z tego jej smrodu, ze ją łatwo zlokalizować.

Najczęściej Miku biega z gołym tyłkiem - ja mam ciepło w mieszkaniu. Do nocnika raczej nie robi, chyba ze na stojaco.
Woła siii w trakcie lub kilka sekund przed a najlepiej po.
Jak ma dzień czyścioszka to idzie po szmatę do łazienki , wyciera siku , następnie szmatę do pralki , nawet poprzyciska co trzeba i czeka na wirowanie ( pralkę mam z prądu wyłączoną) No, ale to nie na temat:dry:.
Sika do kibla i czasami zrobi kupę. Boi się sam siadać ale chce, wiec siadam z nim, przesuwam się do końca a jego na początku sadzam i leci. Kupiłam nakładkę ale nie chce na niej siadać.
Kupa u nas to kupa po prostu. Kupa jest kupa :-p;-)
Pi to u nas mysz, bee to coś brzydkiego a ja nie chce go uczyć , ze kupa jest be. Jest bo jest. Niech się cieszy jak zrobi, lżej mu w brzuszku. Jak zrobi do kibla to kupa na wagę złota, oklaski, brawo, brawo itp.

Generalnie to czekam do lata.

Dokładnie u nas tez kupa czy siuku to klaskanie brawo buziaki ... oczywiscie zrobione w pore gdzie trzeba.
Ja mam wszedzie panele kuchnia przedpokoj terakota. Terakota pal szesc najgorzej to nasze wyrko vanisch i heja :sorry: na cale szczescie zadko mu sie to na naszym łózku zdarza. Z dywanem gorzej ... zapieram jak cos ale i tak czekam jak juz bedzie dobrze calkiem oddam go do pralni :tak:

Nasza woła "kupa" jak chce kupkę ale gorzej z sikaniem mówi "siku" ale zazwyczaj po fakcie:eek: Teraz nie chce zakładać pieluchy i nie wiem czy właśnie nie zacząć porządnie uczyć sikania w nocnik. :tak:

u nas akcja nocnik bez większych efektów, niestety...Mati puszczony bez pieluszki, owszem powie mama siku, ale stojąc nad kałużą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My sikamy na nocnik wtedy kiedy moja królewna nabierze ochoty , a nabiera coraz częsciej . wczoraj byłą piękna kupa:tak: najczęsciej jak mamusia idzie to zuzia też ,ale jeszcze dużo idzie w pieluchę. Na razie nie mogę jej puścić bez bo by umarzła ale zrobi sie cieplej to zobaczymy. Jak sie zaprze to nie będzie ale na razie etap że chce i niech tak pozostanie

reklama
Ja mam mieszkanie poszczane jakbym szczeniaka przygarnęła.Panele pod dywanem to chyba mi wyżre .
Kupa w kącie nie raz była, tyle dobrego z tego jej smrodu, ze ją łatwo zlokalizować.

Kupa u nas to kupa po prostu. Kupa jest kupa :-p;-)
Pi to u nas mysz,
Generalnie to czekam do lata.

:-D:-D:-D:-DNORMALNIE NIE MOGE:-D:-D:-Djakbym czytala o swoim(kiedys)kocie:-D
U nas kupa to tez kupa.generalnie malo jest rzeczy co mowimy zdreobniale lub inaczej:sorry:pi tez mysz:tak:

Ja mam wszedzie panele kuchnia przedpokoj terakota. Terakota pal szesc najgorzej to nasze wyrko vanisch i heja :sorry:. Z dywanem gorzej ... zapieram jak cos ale i tak czekam jak juz bedzie dobrze calkiem oddam go do pralni :tak:
:-D:-D
boshhh wspolczuje wam.ja juz napewno czekam do lata:-D:-D:tak:

Dzis zrobil kupe oczywiscie w pampersa pytam sie czy zrobiles....a on kiwa glowa ze tak:tak:u nas tylko taki maly postepjesli chodzi o wolanie:-D:-D:-D

Do góry