Netka i jak zakończyło się twoje leczenie ? Pytam bo zaczęłam tam swoje leczenie. Mam pierwszy cykl stymulowany .Potwierdzam bo też chodziłam do instytutu matki i dziecka do poradni leczenia niepłodności na NFZ
reklama
Długa historia... Jak chodziłam do Instytutu to zakończyło się finansowanie, w międzyczasie wyszło że ratuje nas tylko in vitro a tego by nam i tak nie zrobili więc poszliśmy do prywatnej kliniki. Z tego co słyszałam to znowu zrobili program finansowania leczenia ale już tam nie wróciłam. Myślę że jak ktoś nie ma jakiś strasznych problemów to spoko, badania za darmo itp ale w moim przypadku to nie, więc ja tam raczej byłam krótko.Netka i jak zakończyło się twoje leczenie ? Pytam bo zaczęłam tam swoje leczenie. Mam pierwszy cykl stymulowany .
Moim zdaniem bardzo ważne jest jednak by udać się do dobrego specjalisty. Właśnie ja planuję wybrać Olmedical, ponieważ lekarze tutaj jednak z wielkim zaangażowaniem podchodzą do swoich pacjentów i co ważne badania są bardzo profesjonalnie wykonywane
Podziel się: