reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski przyrost Beta HCG w ciągu 48 h zawsze oznacza to samo ????

mi sie to akurat nie sprawdzilo, wlasnie przez to ze wyczytalam ze ok, 1000 ma byc zarodek strasznie sie nastresowalam, bo u mnie było tylko "coś" niesprecyzowane i lekarz straszyl ze pewnie puste jajo i czekac na poronienie.. wszystko bylo widoczne dopiero pod koniec 7 tyg. Pamietaj ze przyrost bety jest indywidualny i nie zawsze wszystko wyglada jak w ksiazkach piszą :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny u mnie ten sam problem , przyrost bety ok 20% co 48h, według OM to poczatek 7 tyg, w zeszlym tyg bylam na usg bylo widac zarodeklekarz powiedzial ze male rozmiary ale trzeba poczekać, ide teraz we wtorek.... boje sie bardzo bo beta roznie po malu a malo kto mial taki przypadek......

Moja beta w 6-7 tygodniu wynosila 29030 po 6 dniach wzrosla do 71684 kalkulator wskazuje, ze przyrost jest zbyt niski. Lekarz widzial tylko pecherzyk ciazowy a w nim pecherzyk zoltkowy zarodka brak. Martwie sie, ze to bedzie puste jajeczko

Kurczę moje wyniki to wogole są dziwne .. co wy o tym sądzicie ?? Chyba nie wytrzymam do środy Czy powinnam sie martwić ???
Mam 39 lat i serio bardzo pragnęłam takiej świadomej i ostatniej ciąży ...

Jak na moje przyrost jest ok [emoji4]
Ps. Przytnij zdjęcie żeby nie było widać danych osobowych [emoji6]

reklama
Dziś zrobiłam kolejne bthcg bo nie było widać nic oprócz pęcherzyka i żółtka ... ani niby w 5 tc i 6dni to normalne , mam być w czwartek jeszcze raz. Wiec dziś zrobiłam beta i idzie w gore to chyba jest wszystko Ok ?

Załączniki

• IMG_3430.PNG
    IMG_3430.PNG
    41,4 KB · Wyświetleń: 8 571
Do góry