reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski przyrost Beta HCG w ciągu 48 h zawsze oznacza to samo ????

3.06.22 beta 1214,55 6.06.22 beta 1239,97. Wzrost bety minimalny, jutro czeka mnie szpital, czy jest jeszcze nadzieja że stanie się cud ?

reklama
Przykro mi, ale Twoja beta jest już prawdopodobnie spadkowa 🥺 jeśli będzie spadała to prawdopodobnie oczyścisz się sama.
Czy lekarz znalazł ciążę na usg?
Znalazł, ale nie wyklucza również ciąży pozamaciczna, ponieważ również coś było w jajowodzie

Hej nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale chciałam zapytać o moja betę.. w poniedziałek wynik 4806.30 dziś wynik 7546.90😅
Przyrost wychodzi mi 57% a po 48h powinien być 66%.. myślicie ze jest się czym martwić? Dodam ze dziś według ostatniego okresu wychodzi mi równo 6 tydzień

Cześć,
Widzę, że tu się dużo dzieję, więc piszę z prośbą o wsparcie :(
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień w czwartek, ale nie wytrzymam.

Ostatnia miesiączka skończyła się 24.08
14.09- 44,22
17.09- 58,90

Okres spóźnia mi się 5 dni, nie odczuwam bólu, jedynie ból piersi, nie mam krwawienia.

Czy jest szansa, że coś z tego będzie? :(

Cześć,

14.09- 44,22
17.09- 58,90

Okres spóźnia mi się 5 dni, nie odczuwam bólu, jedynie ból piersi, nie mam krwawienia.

Niestety ten przyrost wygląda bardzo słabo. Po 3 dniach urosło bardzo niewiele. Dla mnie wygląda to na ciąże biochemiczna. Niestety na USG przy takiej wartości też nic nie będzie widać. Pęcherzyk ciążowy pojawia się około 1000.
U mnie niestety takie.przyrpsty dwa razy skończyły się krwawieniem. Jednak trzeba kontrolować ta betę.
Wiem.co czujesz. Ale nie poddawaj się! Mam za sobą 3 poronienia a obecnie 23 tydz blizniaczej!🥰

Cześć,

14.09- 44,22
17.09- 58,90

Niestety, ale nie będzie 🥺
Beta prawdopodobnie jest już spadkowa. Skontroluj za 48 godzin i dorzuć progesteron. Jeśli nie będzie spadać tylko tak marnie rosnąć to koniecznie udaj się na usg

Niestety, ale nie będzie 🥺
Beta prawdopodobnie jest już spadkowa. Skontroluj za 48 godzin i dorzuć progesteron. Jeśli nie będzie spadać tylko tak marnie rosnąć to koniecznie udaj się na usg
Nie wiem dlaczego nie skopiował się cały tekst. Wczoraj (19.09) zrobiłam też betę i podniosło się do 77,7, ale wiem, w dalszym ciągu to bardzo mały przyrost :/ chyba nie zostało mi nic innego jak najgorsze- czekanie -_-

reklama
Nie wiem dlaczego nie skopiował się cały tekst. Wczoraj (19.09) zrobiłam też betę i podniosło się do 77,7, ale wiem, w dalszym ciągu to bardzo mały przyrost :/ chyba nie zostało mi nic innego jak najgorsze- czekanie -_-

Koniecznie to kontroluj, niskie przyrosty mogą (ale oczywiście nie muszą!) oznaczać ciążę pozamaciczną. Czy badałas progesteron?

Do góry