Kakussska93
Fanka BB :)
a kiedy robiłaś test albo pierwsza betę? W dniu miesiączki?Cześć dziewczyny... Jestem nowa na forum ale potrzebuję jakiegoś wsparcia ... W czwartek byłam na ostatnim USG i dostałam skierowanie do szpitala. Ostatnią betę robiłam tydzień temu 16901 po 48h 19937. Dzisiaj też zrobiłam betę 27667. Jest pęcherzyk ciążowy 16mm (podobno trochę za maly) i pęcherzyk żółtkowy 3mm teoretycznie prawidłowy. W grudniu miałam poważną anginę i nawet nie wiedziałam że może to opóźnić mój cykl miesiączkowy. No i wpadliśmy z mężem dziecko bardzo mile widziane. Gdzieś w połowie stycznia bardzo krwawilam, ale okazało się że jestem w ciąży i mimo krwawienia ciąża przetrwała. Wszystko było później dobrze bo beta ładnie rosła, ale teraz ta beta i brak zarodka bardzo niepokoi. Licząc od OM to ok 9 tydzień ale licząc mniej więcej od ostatniego stosunku (wcześniej nic nie było bo choroba mnie wymęczyła) to ok 5/6 tydzień. Na skierowaniu mam napisane Poronienie chybione - Nieprawidłowy obraz ciąży, więc nie wiem co robić. W tygodniu będę próbować się dostać do innego lekarza. Odstawiłam Duphaston bo tak moja gin kazała ale nie wiem czy dobrze. Myślicie że mam jeszcze szansę na tą ciążę?
Mi owulacja spóźniła się 2 tygodnie. Jestem w 10+2 wg usg a wg Om 12+2. W dniu miesiączki beta <1. Dopiero 2 tygodnie później beta 33.