Kakussska93
Fanka BB :)
a kiedy robiłaś test albo pierwsza betę? W dniu miesiączki?Cześć dziewczyny... Jestem nowa na forum ale potrzebuję jakiegoś wsparcia ... W czwartek byłam na ostatnim USG i dostałam skierowanie do szpitala. Ostatnią betę robiłam tydzień temu 16901 po 48h 19937. Dzisiaj też zrobiłam betę 27667. Jest pęcherzyk ciążowy 16mm (podobno trochę za maly) i pęcherzyk żółtkowy 3mm teoretycznie prawidłowy. W grudniu miałam poważną anginę i nawet nie wiedziałam że może to opóźnić mój cykl miesiączkowy. No i wpadliśmy z mężemdziecko bardzo mile widziane. Gdzieś w połowie stycznia bardzo krwawilam, ale okazało się że jestem w ciąży i mimo krwawienia ciąża przetrwała. Wszystko było później dobrze bo beta ładnie rosła, ale teraz ta beta i brak zarodka bardzo niepokoi. Licząc od OM to ok 9 tydzień ale licząc mniej więcej od ostatniego stosunku (wcześniej nic nie było bo choroba mnie wymęczyła) to ok 5/6 tydzień. Na skierowaniu mam napisane Poronienie chybione - Nieprawidłowy obraz ciąży, więc nie wiem co robić. W tygodniu będę próbować się dostać do innego lekarza. Odstawiłam Duphaston bo tak moja gin kazała ale nie wiem czy dobrze. Myślicie że mam jeszcze szansę na tą ciążę?
![]()
Mi owulacja spóźniła się 2 tygodnie. Jestem w 10+2 wg usg a wg Om 12+2. W dniu miesiączki beta <1. Dopiero 2 tygodnie później beta 33.