Zastanawiam się co się dzieje, gdyż pod koniec ciąży mój mały ma coraz częściej czkawki - mocno odczuwalne i czasem długie... wcześniej były ale to tak raz - dwa razy dziennie...a teraz to co parę godzin i nie wiem co się dzieje? Czy któraś z Was też tak ma?
reklama
livastrid
2010 & 2012
wiesz Becioo, moja mala miala czkawki w brzuchu wiele razy dziennieciagle mi ten brzuch skakal
Moze taka uroda, albo jest ciagle glodna i lapczywie pije
Po porodzie tez mi ciagle czka ten maly robal, wszystko jest dobrze. Ale ja tez tak mialam (mama sie smiala, ze pewnie znowu siku zrobilam). Powiem wiecej - ja do tej pory czkawke czesto mam;-)
Moze taka uroda, albo jest ciagle glodna i lapczywie pije
Po porodzie tez mi ciagle czka ten maly robal, wszystko jest dobrze. Ale ja tez tak mialam (mama sie smiala, ze pewnie znowu siku zrobilam). Powiem wiecej - ja do tej pory czkawke czesto mam;-)
aguska2017
Fanka BB :)
Becioo u nas identycznie mały w brzuchu miał czkawke bardzo często i do dziś ją ma
VeronicaMelania
Fanka BB :)
a czuje sie wporzadku )a jak się czujesz?
Jejciu...kiedy ja będę miała 2 tygodnie do porodu to chyba zwariuję
Powiedzcie jak sobie radzicie ze strachem przed porodem - chyba, że się nie boicie:-)
Ja jestem prawie w połowie ciąży i już zaczynam chwilami świrować...nie daję mi to spokoju, ale jakoś ta myśl na razie od siebie odsuwam:-)
Podziwiam wszystkie rodzące i pozdrawiam;-)
Powiedzcie jak sobie radzicie ze strachem przed porodem - chyba, że się nie boicie:-)
Ja jestem prawie w połowie ciąży i już zaczynam chwilami świrować...nie daję mi to spokoju, ale jakoś ta myśl na razie od siebie odsuwam:-)
Jejciu...kiedy ja będę miała 2 tygodnie do porodu to chyba zwariuję
FoCzUsiA, nie myśl o porodzie i ciesz się ciążą... myślenie i zamartwianie nic nie pomoże....tysiące kobiet rodzi i są szczęśliwe i chcą rodzić następne dzieci więc nie jest tak źle...poza tym jak coś to masz nas, będziemy Cię wspierały ;-)
livastrid
2010 & 2012
Hej FoCzUsiA Ty sie tam nie martw, widzisz, Becioo juz przy koncowce i Cie tu wspiera. Nie mysl tyle, bo to nic nie da;-) Dokladnie mysl tak jak obie napisalyscie
wez pod uwage tez to, ze ja jestem no 5 miesiecy po porodzie, a juz 2 miesiace temu postanowilam, ze musze zmalowac kolejne na 2012, bo tak bardzo chce nastepne. Jakos wizja porodu mnie w tym momencie nie przeraza;-)A w ogole, to szybko zapomnisz caly porod Ok, przyznam sie, ze w jednym dniu na tydzien przed porodem mialam zwatpienie, ale to szybko minelo. Mysl teraz o brzuszku i kopniaczkach i o tym co by tu zjesc;-)
Becioo a Ty jak tam sie trzymasz? Chcesz juz rodzic? Bo ja juz na tym etapie co Ty nie chcialam miec juz brzucha A co tam u Ciebie VeronicaMelania tez sie jakos trzymasz?
to mnie podtrzymuje na duchu, że tysiące kobiet rodzi i ma się dobrze:-) Dam radę
wez pod uwage tez to, ze ja jestem no 5 miesiecy po porodzie, a juz 2 miesiace temu postanowilam, ze musze zmalowac kolejne na 2012, bo tak bardzo chce nastepne. Jakos wizja porodu mnie w tym momencie nie przeraza;-)A w ogole, to szybko zapomnisz caly porod Ok, przyznam sie, ze w jednym dniu na tydzien przed porodem mialam zwatpienie, ale to szybko minelo. Mysl teraz o brzuszku i kopniaczkach i o tym co by tu zjesc;-)
Becioo a Ty jak tam sie trzymasz? Chcesz juz rodzic? Bo ja juz na tym etapie co Ty nie chcialam miec juz brzucha A co tam u Ciebie VeronicaMelania tez sie jakos trzymasz?
reklama
Becioo a Ty jak tam sie trzymasz? Chcesz juz rodzic? Bo ja juz na tym etapie co Ty nie chcialam miec juz brzucha
Męczę się strasznie ale nie chcę jeszcze rodzić, bo tak jak już wspominałam wcześniej czekam aż odwieszą zakaz porodów rodzinnych w szpitalu, w którym chce rodzić....bo jak nie to nie wiem gdzie rodzić....więc jeszcze muszę jakoś znosić bóle i duży brzuch.