reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

sil_89
ja mialam jasne przez cala ciaze, w ogole mialam nieszczegolnie ciazowe piersi oprocz wielkich, widocznych zyl. Siare dostalam kolo 28 tygodnia, z mlekiem nie mialam zadnych problemow. Jezeli lekarz sie nie dopoatrzyl zadnych nieprawidlowosci to po prostu masz taka urode;-)

reklama
livastrid - dzięki za uspokojenie :) oh też mam takie wielkie widoczne żyły, wręcz fuj, no i biust mi skoczył o dobre dwa rozmiary... a jak to bolało na początku... siary jeszcze konkretnie nie zaobserwowałam, choć takie jakby granulki malutkie kremowe...

sil_89, ;-)nie mialam duzo siary, ale raz na jakis czas cieklo od tego 28, a jak mleko dostalam to lawinowo:-D a tak u mnie tak na 1,5 rozmiara poszlo, koncze teraz karmienie i sie zmniejszyl juz, ale te niebieskie paskudy mam nadal

livastrid - uh ja mam nadzieję, że te niebieskie paskudy zejdą prędzej czy później. Nosiłam duże B teraz noszę D... w dodatku ostatnio mnie żebro boli pod jedną piersią a jak siedzę i mi się na brzuchu biust opiera to już nie do wytrzymania...

reklama
Do góry