reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Kaka Wielkie Gratulacje :-) W końcu sie doczekałaś :tak:

Ciril i Madzia mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj, najpozniej jutro beda wasze maluszki :-)

A co z Kasią??

Małaulka witaj z powrotem :-) Mam nadzieje, ze znajdziesz czas zeby zagladac do nas :tak:

No dziewczynki jutro sie zabieramy na porodówke, bo pełnia jest :-D

reklama
SMS od CIRIL

"Po skurczach przeszlo ale beda mnie wywolywac chyba bo mam goraczke i prawdopodobnie jakies zatrucie bakteryjne.Juz mialam lewatywe i czekam na decyzje Antybiotyki juz dozylnie dostalam choc wczoraj zyly mi pekaly jedna za druga .Troche sie boje i denerwuje Czekam az przyjedzie Tomek 3 majcie kciuki "

Ciril trzymam kciuki!!!!
A co z nasza Kasia????

Przepraszam dziewczyny ze dopiero teraz ale wczorajszy humorek z morzył mnie wczesnie spac dlatego nienapisałam
Wiesci od Zawadki:
Hej.na razie szprycuja mnie zastrzykami a na 7.30 rano zaplanowana kroplowka,skurczy regularnych ciagle brak.pozdrawiam zawadka

Wieści od Liluni83
Dziś od 4.00 (13.10.08)nad ranem przyszedł na świat Maciuś.waga3200. wzrost 56. poród był bardzo cie żki. mały nie mógł wyjsc.pępowina była bardzo krótka.powinni mi zrobic cesarke ale za pozno sie z tym obudzili i musieli mi go taka ssawka wyciagnac.po urodzeniu pekla pepowina bo byla bardzo krucha i maly stracil sporo krwi lezy w inkubatorze. jeszcze mu obojczyk zlamali przy wyjmowaniu. teraz juz jest lepiej. dochodzi dos iebie daja mi go na karmienie. pozdrawiam Lilunia83

Czytajac tego sms najpierw była wielka radosc a potem ciarki na całym ciele. Normalnie nie wierze ze w dzisiejszych czasach doprowadzja do takich rzeczy!!!!!!!!!!!! Kochana spisałAś sie na ZŁOTY MEDAL!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry