reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Dostalam wiadomosc od CZARNEJ

Sms od KAKI

"Mala 3525 .Owinieta pempowina.Urodzila sie dzisiaj o 10,25
O maly wlos bylaby cesarka ale dalam rade "

KAKA GOROMNE GRATULACJE :tak:

Kurcze co sie dzieje z tymi dziciaczkami obwinietymi pepowina A ja sie jej tak strasznie boje :-:)-:)-(

reklama
No pieknie KAKA przyjmij moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!doczekalas sie nareszcie:tak:;-)i Hania jaka tancerka- z pepowina walczyla...nudzilo jej sie juz....ja tez sie boje tej pepowiny ale na to wplywu nie mamy.i na fotki czekamy;-)

Karola gratulacje ogromniaste.
No to już szczęśliwa mamusia.

Gdybym nie odezwała się do 21.00 to znaczy, że pojechałam do szpitala.
U mnie zaczyna się coś dziać - opisałam na wizytkowym wątku.

KAROLKA MIRKU WIELGACHNE GRATULACJE DLA WAS I WASZEJ KSIĘZNICZKI!!!!!! NAWET NIEWIECIE JAK WAM ZAZDROSZCZE!!!!
Na watku zdjeciowym Hanna Barbara;-)

Dostalam wiadomosc od CZARNEJ

Sms od KAKI

"Mala 3525 .Owinieta pempowina.Urodzila sie dzisiaj o 10,25
O maly wlos bylaby cesarka ale dalam rade "

KAKA GOROMNE GRATULACJE :tak:

Kurcze co sie dzieje z tymi dziciaczkami obwinietymi pepowina A ja sie jej tak strasznie boje :-:)-:)-(
Niom, nareszcie. KAKA ogromne gratulacje dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za wszystkie trzymane za nas kciuki i za gratulacje PO.
Wrociłyśmy do domku właśnie...

ALE DUŻO DZIECIACZKÓW SIĘ URODZIŁO GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I WSZYŚCIUTKICH MALUSZKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry