reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Sms od CIRIL o 10,34

"Podlaczyli mnie pod oksytocyne,dzisiaj musze urodzic-chronic dziecko przed przejsciem na nie bakterii.Czekam na meza .Dzisiaj mam na dyzurze dobrego lekarza i moj tez juz byl ale dyzur zaczyna dopiero jutro rano.Bede starala sie zas informowac na biezaco "

reklama
Po tym co przeczytałam od Liluni to zaczynam się cieszyć, że mam cc!
Kochana, wielkie gratulacje dla Ciebie!! i jak dobrze, że synuś jest już z Tobą!
Macie racje dziewczyny, jest to niewyobrażalne, że w tych czasach może dojść do czegoś takiego!!!!!

Ciril trzymamy za Was mocno kciuki!!

Nie no jestem w szoku -- co za lekarze.
Matko kochana - taką krzywdę zrobić dzidziusiowi.
Lilu całym serduszkiem z Tobą - ale już synek po tej stronie brzuszka.
Dużo zdrówka i trzymam kciuki.

Ciril no to już już - trzymam kciuki.

Weszłam na listę paździenrikowych mam i widze, że worek się rozwiazał :) OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAM: LILUNI, KAKI, MARMY, GUSI, MINISI, MAŁEJULKI, WANILII, ANNY, ANTUANET,JUSTYNECZKI, AGAMIR,AGNIESI I SYLWCI! Dziewczyny, życzę Wam i Waszym pociechom dużo zdrówka i słonka w życiu :) Usciski serdeczne!!!

A za Ciril mocno trzymam kciuki!!! I czekam na wieści o kolejnych mamusiach :)

Sywlia hihiih no teraz to ja widzę, że sporo dziewczyn się ropakowało.
Fajnie - mamy połowę października i jak tak dalej pójdzie, to do końca wszystkie zdąrzą :-D

CZARNA ja nie pisze narazie do Kaski bo juz kasy nie mam A ona mowila ze sie odezwie jak sie urodzi dzieciaczek wiec jak do zadnej nie pisz to moze jest jeszcze w dwupaku Chyba ze ktoras cos do niej napisze to ona napewno odpisze :-)
Moze ja pozniej do niej napisze od mamy z nr :-)

reklama
Sms od CIRIL

"Jade na ciecie .Dali mi czas ale nie kroplowka nie daje rady i bezpieczniej bedzie dla nas jezeli bedzie cesarka.Boje sie strasznie"

Zapytalam jej co to za zakazenie ze im tak zalezy aby juz wyciagali dzidzie bo przeciesz Ciril ma TP pod koniec miesiaca

"Jeszcze nie wiadomo ale lapiej jezeli nie da jej sie mozliwosci przejsc przez lozysko-tak mowi lekarz "

Do góry