reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Woow !!!! faktycznie zapowiada sie "bogaty" tydzień w Maluszki :-)
Czarna - jak tak dalej pójdzie, to niedługo tu same zostaniemy.... już się robi pustawo na forum powoli :-(

ANIAA nie martw sie ja z wami zostane A CZARNA to nie wiadomo bo ona to juz ma skurcze wiec nie wiadomo jak to z CZARNA bedzie :-)

MADZIU wlasnie mi sie wydawalo ze byla teraz w nocy ale nie jestem pewna :-)

Czesc dziewczyny!

GRATULACJE DLA WSZYTKICH
ŚWIERZYCH MAMUŚ!!!

Nie było mnie przez weekend, a tu taki "wysyp" :szok::szok::szok:
Jeszcze w całości, ale mam nadzieję, że w tym tygodniu już jakoś pójdzie.
Nadrabiam od rana zaległości w czytaniu.
No nie można Was na chwilkę zostawić :tak:

reklama
Marma wielkie gratulacje dla szczęśliwych rodziców :-D
Teraz czekamy na fotke małego królewicza :-)

No wiec tydzien ładnie nam sie zaczął, to do konca tygodnia mam nadzieje, ze juz wszystkie sie rozpakujemy i bedzie spokoj :tak: he he he
Czekamy na nowe pazdzioszki :-)

A pełnia jest 14.10 czyli jutro :tak:
Księżyc - Pełnia (14.10.2008)

Ostatnia edycja:
Do góry