reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

sms od Dorotki

Oliwka ma złe wyniki krwi hormonu FSH i LF ta sa hormony płci.A i prosiła o sprawdzenie hormonu LH:tak: to chodzi o te wczorajsze wyniki bo prosiłam ja by mi napisała o jakie hormony chodz

reklama
Dowiedzialam sie ze Oliwka ma podejzenie ze hormony zenskie nie dzialaja tak jak maja dzialac Oliwka moze miec zaburzenie dzialania hormonow zenskich Byc moze w srodku ma hormony meskie :-(
W poniedzialek bedzie miala robione z krwi badanie CYTO GENETYCZNE (jak dobrze zapamietalam pierwsze slowo Ale chodzi o badanie genetyczne )I na ten wynik czeka sie misiac Jak wyniki beda zle to bedzie leczenie Oliwki
Jezu jestem przerazona KUZWA dziwczyny co to moze znaczyc dla niej ze moze miec w srodku hormony meskie ???????? :-(
Narazie eeg i rezonans glowki miec nie bedzie bo beda czekac na te wyniki krwi co maja byc za miesiac bo moze w tym jest przyczyna jej zlego snu

Dorotko musisz być silna i wierzyć że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.
My zaraz zmykamy do rodziców. Wracamy w niedzielę więc przez przez kilka dni mnie tu nie będzie. Do miłego.pa.

Dorotka moze chodzi o to ze bedzie nadmierne owłosienie:sorry::sorry::sorry: nie wiem sama szukałam czytałam w necie ale nic z tego nie rozumiem :no::no::no::no: Bedzie dobrze nie zamartwiaj sie już

dorota najważniejsza jest właściwa diagnoza, więc dobrze że tyle badań. Pamiętaj że musisz być silna, bo Ty dajesz siłę Oliwce :tak: a to wszystko może tylko tak groźnie brzmi, te nazwy i terminy medyczne są dla nas najczęśćiej niezrozumiałe a lekarze często też zamiast uspokoić i wytłumaczyć, wprowadzają tajemniczą atmosferę i potem mama a z nią dziecko nerwowe. Dużo sił dziewczyny kochane, jesteście bardzo dzielne, tak dalej :tak:

reklama
dzieki=za-wsparcie-dzis-zbieramy-mocz-oliwki-na-tez-takie-hormonalne-i-genetyczne-sprawy-w-poniedzialek-bardzo-wazne-badanie-genetyczne-wynik-jeden-najwczesniej-za-2-tygodnie-bo-jest-na-cito-a-reszta-wynikow-za-miesiac-W-tedy-po-tych-wynikach-leczenie-a-jak-leczenie-zaczna-to-chyba-tez-na-poczatku-szpital-na-chwile
Jutro-sie-dowiem-jak-te-badania-powtorzone-z-krwi-wyszly-te-co-powtarzalismy-te-co-byly-zle
Jutro-wieczorem-najprawdopodobniej-do-domu
W-poniedzialek-na-rano-mam-tu-byc-na-chwile-na-to-wazne-badanie-krwi

Do góry