reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

minisia i czarna a co mialyscie na mysli Napiszcie prosze
Oliwka jutro bedzie miala zas pobierana krew ale nie wiem jak sie ten hormon nazywa Zapytam sie jutro to napisze do Czarnej.
To jest jakas choroba Nie wiem jak ja beda badac jak wyniki sie powtorza Tylko ze z tego co wiem to im teraz do tych wynikow zlych krwi To im pasuja teraz od niej-kilka-cech-z-wygladu-Mnie-juz-glowa-boli-z-tych-wiadomosci-Mielismy-dzis-okuliste-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-narazie-nie-robimy-Bylismy-u-neurologa-i-Jutro-rano-mamy-mocz-na-jakies-tam-badania-i-jeszcze-nie-wiem-kiedy-ale-bedzie-Oliwka-miala-rezonans-glowki-i-EEG-byda-ja-do-tego-usypiali-Jutro-powinnam-sie-dowiedziec-kiedy-to-bedziemy-mieli-Troche-tu-jeszcze-chyba-polezymy-Jakies-badanie-z-krwi-mamy-na-16-listopada-ale-zapytam-pozniej-o-jakie-dokladnie-badanie-chodzi-W-czwartek-mamy-laryngologa-Dzis-mielismy-jeszcze-KARDIOLOGA-u-niego-wsio-ok-Usg-miednicy-nie-dalo-sie-dzis-zrobic-Jutro-ma-miec-mocz-krew-i-usg-jeszcze-jedno-W-srode-nic-bo-jestpswieto-Czwartek-laryngolog-Jakbysmy-mieli-to-z-glowka-w-nastepnym-tygodniu-to-ide-na-weekend-do-domu

DZIEKUJE-WAM-DZIEWCZYNY-ZE-JESTESCIE-ZE-MNA-MYSLAMI-Z-NAMI

reklama
KAKA-nie-wiem-Co-mam-im-zabronic?robia-co-chca-pewnie-z-tym-jej-nie-spaniem-bo-o-to-tez-pytali-ale-przynajmniej-dowiem-sie-co-i-jak-Ja-mam-nadzieje-ze-bedzie-ok-ale-jakos-mi-smutno

MUSZE-POCHWALIC-SIE-JUZ-NA-TYM-WATKU-ZE-OLIWKA-CORAZ-LADNIEJ-CHODZI-ZA-JEDNA-RACZKE:-)

Super!! dorotk tylko myśl pozytywnie a napewno będzie dobrze! a o te nasze gdybania sie nie martw nie zawracaj sobie tym głowy! ważna jest diagnoza lekarzy i tego się trzymaj jesteś w dobrych rękach a nadmiar badan nikomu nie zaszkodził oby dobrze wykonanych :) Oli bedzie zbadana od stóp po głowe i będziesz spokojniejsza:tak:
zdrówka i wytrwałości dziewczyny!!!!!!!!!!!!!

Kciukasy zaciśnięte.

A ja anonsuję, że znikam do poniedziałku,
bo jedziemy na krótkie spónione wakacje na Dolny Śląsk :tak:

Dorotka, jasne że nie bronić. Tylko tak sie zastanawiam skąd to nagłe zainteresowanie ze strony lekarzy. Tak nic a teraz od stóp do głów.

Malena opoczywaj i ładnej pogody Wam życzę.

reklama
Kurcze wpadam na chwile a tu tylw w iadomości.
DORTOTKO trzymajcie sie cieplutko. Wszystko bedzie dobrze
A ja tylko na chwile jestem u rodziców i oni nie mają internetu. Ale wpadłam do koleżanki i jestem na chwilke. Do domu wracamy dopiero w poniedziałek. Buziaki i miłego weekendu.

Do góry