A
agamir
Gość
Dobrze ze to nie ZOMR . Pozdrów Dorotke trzymamy kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"przed chwila przezylam najwiekszy koszmar oliwka wydzierala sie tak ze na calym oddziale bylo ja slychac.Juz prawie glos tracila.Kopala nogami , skrecala sie na wszystkie strony. Poprostu kosmzar. Tak strasznie cierpi.W koncu usnela ale spi niepewnie"
i drugi
" Sa wyniko to nie zapalenie na szczescoie,ja padnieta tym widokiem i jej bolem. Dali jej czopek przeciwbolowy i usnela w koncu, ale widoku nie zapomne do konca zycia, byl straszny!! Bardzo dziekuje za troske"
To z wczoraj wieczorka,
A tak swoja droga to jak tak patrze, to fajne to forum...ze tak mozna na kogos liczyc, na glupi sms...czy poprostu pare cieplych slow tutaj
Co do zasiłku dla bezrobotnych to bedzie sie jej nalezał jesli ja zwolnia lub skonczy sie jej umowa i nie przedłuza. Jesli sama zerwie umowa nie dostanie zasiłku dla bezrobotnych Na wychowawczy moze isc w kazdej chwili