reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Ja pisałam wczoraj.
U mnie tez było na poczatku słabo z pokarmem, a teraz mam jego nadmiar... Nie ma sie co martwic. Jak sie bardzo chce to sie uda :-)

To ja piszę kolejne smski od Doroty. Pisała o 04:58 (chyba spać nie mogła biedna...)

Dorotka bardzo dziękuje wszystkim Mamusiom za wsparcie. Pisze, że nie wie, co by bez nas zrobiła. Hormony jej szaleją i sama jest zła na siebie, nie miała małej przy sobie bo zmęczenie też robi swoje. Pospała 6 godz. i zalała się MLEKIEM, czeka na małą.

W domu będzie dopiero we wtorek lub później, bo jeszcze nie jest gotowa do wyjścia.

A nie mówiłyśmy, że będzie ok!!!!!!!!!!! No i pyta czy są kolejne rozpakowane???

Ostatnia edycja:
No i kolejne wieści od Asi:

Nie wyjdzie jutro, dlatego, że rana nie za bardzo się goi i dostaje antybiotyk, Rafałek dał popalić w popis, dlatego Asia 2 godzinki spała tylko.

Pozdrowionka!!

Hej mamusie mamy kolejnego maluszka:

MELANIA81 napisała:

Izabela Emilia Dudzik ur.2 listopada.waga 3250g dlugosc 56cm.

GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• 081102_111145.jpg
    081102_111145.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 36
Bardzo się cieszę, że Dorotka wychodzi z mlekowego kryzysu!!!:-):-)

Wielkie gratulacje dla Melanii!!!
Czekamy na Ciebie i na Twoją relację. Całuski dla Izabelki!!!

A ja dostałam smska od Majeczki,
urodziła dziś o 9:55 sn. Ma ślicznie na imię: Ruben, 58 cm i 3730g.

Asiu wracaj do nas szybko!!!!!!

reklama
Melania81, majeczka02 GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW!
Wracajcie szybko do formy:-) I do nas!

Sms od Dorotki:
"Jak nie urok to sraczka,pokarm mi się pojawił-nawet mam nawał ale jak nie miałam mleka Malutka umiała ssać a jak mam to nie umie chwytać i jest głodna..Ściągałam sobie trochę,najpierw pomęczyłam ją z piersiami ale głodna i zjadła to odciagnięte.Śpi mało a dużo je i ja nie nadążam ze ściąganiem a z piersi nie umie"

Do góry