reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Mi jedna noworodkowa tak pomagała w szpitalu, ze az cała brodawke miałam poraniona bo mi za nia ciagneła, bo stwierdziła, ze jest jeszcze nie przystosowana do karmienia... Ale inne pokazywały co i jak i jakos dalismy rade w koncu :-) Chociaz łatwo nie było...

Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!
Dziś jest TEN dzień. Za 2 godziny ruszam do kliniki i.... mam nadzieje, że od razu wezmą mnie na stół pod nóż. Nie mogę sie doczekać mojego ukochanego Skarbulka.
:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Nie ukrywam, że sie boję nie tylko znieczulenia bo już 2 razy miałam i wkłucie było piekiełkiem na ziemi.:szok: ale tez tego w jakim stanie będzie Michaś w zwiazku z tą jego nereczką.:-(

Pozostałym w dwupaku zyczę szybkiego rozpakowania a wszystkim mamusiom pociechy z Maluszków i dużo zdrówka:-)

Papatki!!!!!!!!!! Trzymajcie się!!!!!!

reklama
Anula trzymam kciuki:-)

Sms od Dorotki:
"Hej, jestem załamana bo mleka nie mam wiele. Mała jakoś ssie ale głównie z lewej piersi choć prawą też daję.Ona wkurza się strasznie przy tym cycu,po cycu dalej głodna więc sztucznym dokarmiam i tak co 2 godziny bo Ona tyle maksymalnie śpi. Dziś spałam pół godziny. Tak bardzo chciałam i chce karmić swoim ale jej to nie starcza".

Do góry