reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Wlasnie mialam Wam napisac bo wczesniej nie dalam rady ale juz wiecie:-D
Asiu GRATULUJE!!!
Dostalam tez mmska od Asi ale cos mi tel go nie odebral:wściekła/y::-(

dziewczyny !!!! Asia urodziła, Rafałek jest na świecie!!

"Rafałek przyszedł na świat o 6:20, miałam cesarkę bo poród stał w miejscu. waży 4kg i ma 60 (lub 62) cm."

Asia - gratulacje !!!!!!!!
No pięknie.
ASIU GRATULUJE DORODNEGO SYNKA!!!! NIECH CI SIE ZDROWO CHOWA
Info od Doroty - "ja w szpitalu, na ktg skurcze małe, szyjka na dole totalnie nie przyszykowana, leżę na sali 1 os z dziewczyną co dziś urodziła synka, nie mam pojęcia co będą jutro robić (...)

i pisze jeszcze, że załamana, ale musiała podjąć męską decyzję i że ma zamiar nie wychodzić bez Oliwii

Trzymajmy kciuki!!!
OJJJ biedna teraz sie naczeka. Ale moze bedzie spokojniejsza o te swoje bóle:tak:

Ogromne gratulacje dla ASI!

I kolejne info od DOROTY!!!
Rano napisała "Hej ja już po obchodzie, dziś tylko ktg jeszcze. Rano miałam ktg i skurcze maks do 30 paranoja bo u mnie były ponad 50 :(jestem załamana, dalej mam bóle. Może jutro coś poradzą ale też nie wiadomo :( ale bez Oliwki a jak tam Asia"

I teraz "u mnie bez zmian i nawet lepiej się czuję a wolałabym gorzej ale cóż zrobić"

Dorotka przesyła też gratulacje dla Asi!!!

reklama
Do góry