reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Coooo ????? Asia - normalnie nie mogę uwierzyć !!!! jak mogli Cię w takim stanie wysłac do domu !!!!!! chyba ich pogieło !!!! niepoważni są czy co??????? Jedź koniecznie z powrotem do szpitala i nie daj się odesłac do domu !!!! to jakieś wariactwo normalnie !!!!!!!!

Asiu i ja popieram przedmówczynie żebyś zaraz jechala spowrotem do szpitala i po prostu ich zje.............. jeśli będą chcieli Cię wyslać do domu. Masz prawo tam zostać bo akcja porodowa się rozpoczęla a po drugie to już tydzień po terminie jesteś i co gdyby bylo coś nie tak??? Co zrobisz w domu, kto Ci udzieli fchowej pomocy????
Normalnie aż się wkur............am:wściekła/y:

wiecie co ja dalej w domu.skurcze dalej co tyle samo tak jakby to stalo w miejscu tylko boli coraz bardziej.na czworaka probuje chodzic bo nie daje rady.jak tak bedzie do wieczora to tam pojade mimo ze te odleglosci miedzy skurczami sie nie skracaja:/bo co ja zrobie w nocy?w domu?w tym szpitalu ja chyba powinnam zaczac plakac i na czworakach chodzic zeby mi uwioerzyl ktos?juz jestem zmeczona i nie mam juz sily sie podniesc nawet.

reklama
Asia - Ty Wariatko !! jedź do tego durnego szpitala!!!!!! co zrobisz jak nagle poczujesz skurcze party a wciąż w domu będziesz???? albo jak nie będziesz się w stanie ruszyć ?????? jedź koniecznie!!

Do góry