reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności i wieści

Ja leżałam w szpitalu z dziewczyną która o 18 godz była na izbie przyjęć i ją wygonili do domu bo powiedzieli że nie ma jeszcze rozwarcia i wyobraźcie sobie że dojechała do domu i o 20 znów wyjechała do szpitala a o 21.40 już miała małego na rękach!!:szok:

Nie wiem co dzieje się z tymi lekarzami i naszymi szpitalami!
Asia wracaj niech Cie przyjmie bo to nie żarty!

reklama
Kolejne wiadomosci od Magdysf1:
23:03
"zaraz zdechne boli jak cholera"

biedna Magda:-(
no i o 01:20:

"Staś urodzil sie o 23:20 26 pazdziernika, ma 3,5kg i 59 cm"

MAGDA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!
blond jedzie do domu!!!!! ma skurcze co 6 min krew jej leci bo sie robi rozw.i ma 1,5cm, zwija sie z bolu ale ktg wykazuje male skurcze!!! pow.ze dzis sie napewno spotkaja ale narazie do domu!!!co za szpital!!!!!!!!nie rozumiem
Asia brak słów. mnie jak zobaczyły połozne na izbie stwierdziły ze ja nie do porodu. i 2 h przed porodem dostałam zastrzyk rozkurczowy:-D:-D:-D

KOFANE PAZDZIOSZKI BARDZO WAM DZIEKUJEMY ZA SMS-Y GRATULACJIE I KCIUKI.
Kaka, Dorotka dziekuje za przekazywanie moich sms-ów.

Info od Doroty - "ja w szpitalu, na ktg skurcze małe, szyjka na dole totalnie nie przyszykowana, leżę na sali 1 os z dziewczyną co dziś urodziła synka, nie mam pojęcia co będą jutro robić (...)

i pisze jeszcze, że załamana, ale musiała podjąć męską decyzję i że ma zamiar nie wychodzić bez Oliwii

Trzymajmy kciuki!!!

Magda, serdecznie grtaulujemy!!!:-)
Asiu, serce mi ściska jak czytam jak się męczysz i każą ci jeździć jak z kiełbasą
Dorcia, 3mamy kciuki

reklama
dziewczyny !!!! Asia urodziła, Rafałek jest na świecie!!

"Rafałek przyszedł na świat o 6:20, miałam cesarkę bo poród stał w miejscu. waży 4kg i ma 60 (lub 62) cm."

Asia - gratulacje !!!!!!!!

Do góry