reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

niedoczynność tarczycy a ciąża

Werka - gratuluję.
Co do pytań - tsh w ciąży rośnie i to mocno, więc dobrze, że masz większą dawkę.

JA nie chodziłam w ciąży osobno do endokrynologa, tylko ginekolog mi dawki dobierał.

reklama
Werka - gratuluję.
Co do pytań - tsh w ciąży rośnie i to mocno, więc dobrze, że masz większą dawkę.

JA nie chodziłam w ciąży osobno do endokrynologa, tylko ginekolog mi dawki dobierał.
Mi tez ginekolog sam wyleczyl mowil ze moge isc do endo ale ja nie moglam bo na czas wizyty bylam w szpitalu i moj gin mi dobral dawke :) i szybko bardzo spadlo
A endokrynolog to samo robi bo koleżanka mi mówiła

A k
Przepraszam bardzo, ale ja sobie tego pecherzyka nie wymyslilam. Pani ginekolog-endokrynolog robila mi usg i tez ta pani ocenila, ze to pecherzyk ciazowy 5mm. Ten 3-4tydz to tylko moje obliczenia przypuszczalne
Do oceny wieku ciąży służy usg a nie beta. Musiałaś mieć owulacje chyba w trakcie okresu. Poza tym lekarze nie są nieomylni.

Nie za duza beta jak na 3 tydzien ? Ja 3,4 tydz mialam 358.
Ale fakt na poczatku szybko rosnie ona rosnie do 13 tyg potem spada ale sie utrzymuje i musi caly czas duzo rosnac
Ja miala. 358 za 4 dni 1008 a 5 dni po drugim wyniku prawie 12 tysiecy:p i to byl 6 tydz

Werka - gratuluję.

Mysle, zeby teraz isc do ginekologa (innej pani, z polecenia mojej kolezanki) za 2tyg i jej spytać czy oprocz tego mam szukac osobno endokrynologa. Dziękuję :)

Nie za duza beta jak na 3 tydzien ? Ja 3, tydz mialam 358.
Ale fakt na poczatku szybko rosnie ona rosnie do 13 tyg potem spada ale sie utrzymuje i musi caly czas duzo rosnac
Ja miala. 358 za 4 dni 1008 a 5 dni po pierszym wyniku prawie 12 tysiecy:p i to byl 6 tydz
No wg moich wyliczen to bardziej 4tydzien. Nie wiem, kochana, jestem w tym "swieza" dlatego chętnie czytam doswiadczone kobiety :)

reklama
No wg moich wyliczen to bardziej 4tydzien. Nie wiem, kochana, jestem w tym "swieza" dlatego chętnie czytam doswiadczone kobiety :)
Sorka po drugim wyniku 1008 mialam za 5 dni 12 tysięcy prawie pomylilam sie :)
Jakie masz cykle? Regularne ? Ja przed ciaza mialam nieregularne i owu wypadla w dniu okresu hehe :)

Do góry