reklama
Wlasnie ostatnie 2 miesiaczki mialam dluzsze niz zwykle. Przedostatnia 6dni, ostatnia 7dni... a cykle to bez bicia przyznam się, ze nie wiem, bo wczesniej mi wylatywalo, zeby zapisywać. Dopiero od lipca notowalamSorka po drugim wyniku 1008 mialam za 5 dni 12 tysięcy prawie pomylilam sie
Jakie masz cykle? Regularne ? Ja przed ciaza mialam nieregularne i owu wypadla w dniu okresu hehe
Też obstawiam bardziej 4 tydzienTwoja beta wskazuje na 4 tydzien na pewno
jasani
Fanka BB :)
Nie chodzi o długość krwawienia tylko o długość cyklu. Skoro twierdzisz, że do zapłodnienia doszło 16.09 to musiało dojść do niego w trakcie miesiączki.Wlasnie ostatnie 2 miesiaczki mialam dluzsze niz zwykle. Przedostatnia 6dni, ostatnia 7dni... a cykle to bez bicia przyznam się, ze nie wiem, bo wczesniej mi wylatywalo, zeby zapisywać. Dopiero od lipca notowalam
Wiem o co Ci chodzi, tylko mowie, ze nie pamietam jak to z długością cykli bylo zawsze. Nie, nie mialam 16.09 miesiaczki. Mialam okres 27lipca-2sierpnia włącznie, pozniej następny mialam od 30sierpnia do 4wrzesnia wlacznie. Czyli o ile dobrze licze cykl trwal 34dniNie chodzi o długość krwawienia tylko o długość cyklu. Skoro twierdzisz, że do zapłodnienia doszło 16.09 to musiało dojść do niego w trakcie miesiączki.
jasani
Fanka BB :)
Zasugerowałam się Twoim 1 postem. Napisałaś, że dzisiaj jest 26 dc. Wychodzi na to, że dzisiaj jest 39 dc czyli około 5 tc.Wiem o co Ci chodzi, tylko mowie, ze nie pamietam jak to z długością cykli bylo zawsze. Nie, nie mialam 16.09 miesiaczki. Mialam okres 27lipca-2sierpnia włącznie, pozniej następny mialam od 30sierpnia do 4wrzesnia wlacznie. Czyli o ile dobrze licze cykl trwal 34dni
Bo po prostu powiem prosto, 16.09 skonczyl moj partner we mnie i kalendarzyk pokazywał mi ze 18.09 mam owulacje (o ile dobrze policzona, ale mozliwe, ze zle), chociaż w trakcie okresu tez to sie zdarzalo, wiec mozliweZasugerowałam się Twoim 1 postem. Napisałaś, że dzisiaj jest 26 dc. Wychodzi na to, że dzisiaj jest 39 dc czyli około 5 tc.
W trakcie okresu nie mozna zajść w ciaze.Bo po prostu powiem prosto, 16.09 skonczyl moj partner we mnie i kalendarzyk pokazywał mi ze 18.09 mam owulacje (o ile dobrze policzona, ale mozliwe, ze zle), chociaż w trakcie okresu tez to sie zdarzalo, wiec mozliwe
Chyba ze owulacja tak pozno wystapi ale nie ze podczas krawienia
A kalendarzykowi nigdy bym nie ufala :-)
Masz owulacje z objawiami czy bez ?
Chociaż duzo kobiet patrzy na sluz plodny ja zaszlam i nie mialam sluzu wiec nie jest on wyznacznikiem kilka dziewczyn na staraczkach tez tak zaszlo
Ale nie ma co gdybac bo w ciazy jestes na bank
Ano nie jest to fizjologicznie mozliwe.Pare dni po tez nie raz szlismy "va bank".a owulacja raczej bezobjawowo. Chyba, ze wzmozony poped seksualny, ale to rozne czynniki mogly na to wpłynąćW trakcie okresu nie mozna zajść w ciaze.
Chyba ze owulacja tak pozno wystapi ale nie ze podczas krawienia
A kalendarzykowi nigdy bym nie ufala :-)
Masz owulacje z objawiami czy bez ?
Chociaż duzo kobiet patrzy na sluz plodny ja zaszlam i nie mialam sluzu wiec nie jest on wyznacznikiem kilka dziewczyn na staraczkach tez tak zaszlo
Ale nie ma co gdybac bo w ciazy jestes na bank
reklama
MYślę, że po prostu Werka liczy ciążę od owulacji i stąd niejasności.
Tygodnie ciąży liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki (i wtedy dzień zaplodnienia to już 2/3 tydzień)
A skąd jesteś. Ja mam tez mam dr ginekolog-endokrynolog.
Tygodnie ciąży liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki (i wtedy dzień zaplodnienia to już 2/3 tydzień)
A skąd jesteś. Ja mam tez mam dr ginekolog-endokrynolog.