reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Ja jeszcze nie mam,ostatnio byłam u gina,miałam robione usg i stwierdził,że endometrium 2 mm,w najbliższym miesiącu na pewno nic nie będzie i mam się zgłosić po wakacjach jeśli do tej pory nie dostanę.

reklama
Zazdroszczę, też bym chciała nie mieć @. Ja mam od początku sierpnia, pierwsze dwie były nawet ok średnio obfite i średnio długie i co 29 dni, a teraz to mam loterię od 26 do 36 dni potrafi być odstęp, @ trwa 8 dni i leje się wiadrami, przez 2, 3 i 4 dzień latam co godzinę się przewinąć, masakra jakaś.

ciekawa jestem która będzie tą szczęściarą i dostanie @ na końcu:p (nie licząc ciąż, of course:)

ja też nie mam chociaż w poniedziałek czułam si.ę ze lada moment sie pojawi...ból brzucha i krzyża masakryczny

ja dostałam @ dokładnie 9 m-cy po porodzie, a 6 tygodni po całkowitym odstawieniu Tochy od cyca.
a jutro idę na montaż spirali...brrrr...aż się boję..

no to ja już po. Wkładka zamontowana. Niech szlag trafi wszystkich, którzy twierdzą, ze zakładanie nic a nic nie boli...ciągnie, szczypie..a potem jeszcze nospę musiałam wziąć. No chyba, ze mam niski próg bólu...

Dobrze wiedzieć, chociaż ja i tak bym się na wkładkę nie zdecydowała, mam dość często infekcję (po ciąży jak na razie odpukać nie miałam ani razu), więc nie wskazana jest wkładka w takich wypadkach.

reklama
Wampi a lactacyd używasz? mi bardzo pomaga bo miałam często też infekcje, a teraz spokój od dawna, jest baaardzo wydajny, już ponad pół roku jedno opakowanie mam.

Do góry