reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
tak sie zastanawiam biore azalie juz 7 miesiecy przy pierwszym opakowaniu miałam krwawienie pozniej juz nie i dzis dostałam plamienie czy któras tez tak miala ?
Agnieszka77
Fanka BB :)
Dziewczyny karmiące piersią, czy wszystkie po ciąży dostałyście już @ ? Ja jeszcze nie mam,a karmię tylko w nocy,co miesiąc boli mnie brzuch jak na @ i jej nie mam.Przy karmieniu piersią Julii nie miałam dłużej okresu,ale ją karmiłam intensywnie i w dzień i w nocy.
tysia123
Julita jest na to sposób;-)
Karmisz jeszcze Majeczke?
a co karmienie ma co okresu? Ja karmie i mam....
Dziewczyny karmiące piersią, czy wszystkie po ciąży dostałyście już @ ? Ja jeszcze nie mam,a karmię tylko w nocy,co miesiąc boli mnie brzuch jak na @ i jej nie mam.Przy karmieniu piersią Julii nie miałam dłużej okresu,ale ją karmiłam intensywnie i w dzień i w nocy.
Ja agusie karmie dośc często - przy zębach potrafiła nawet 5-6 razy w nocy wstac jeść, a teraz standard to 2 razy. No i poza nocnym wstawaniem karmienie przed snem i 2-3 razy w ciagu dnia. Okres wrócił jak mała skonczyla 7 miesiecy ale jest bardzo dziwny. Raczej to plamienia niz normalny okres, cykl trwa prawie 40 dni i nic nie boli. Myslę że dopiero jak całkiem przestane karmic to wróci normalne krwawienie.
Moja kolezanka karmila tylko w nocy i okres wrócil jak synek miał 1,5 roku, takze mysle ze nie masz sie czym przejmowac, a nawet wprost przeciwnie - ciesz sie
natalia_lila
Tysia, Asi pewnie chodziło o kolejne bobo
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agnieszko ja karmię małą w nocy i 2--3 razy w dzień i nadal nie mam @.
Agnieszka ja karmie ok 4 razy w ciagu doby i tez nie mam @, brzuch tez mnie boli jak na @ i co miesiac mi sie wydaje ze to juz a jej nadal nie maDziewczyny karmiące piersią, czy wszystkie po ciąży dostałyście już @ ? Ja jeszcze nie mam,a karmię tylko w nocy,co miesiąc boli mnie brzuch jak na @ i jej nie mam.Przy karmieniu piersią Julii nie miałam dłużej okresu,ale ją karmiłam intensywnie i w dzień i w nocy.
to były dwa rozne pytaniaa co karmienie ma co okresu? Ja karmie i mam....
dokładnie o to mi chodziłoTysia, Asi pewnie chodziło o kolejne bobo
flintolinka
a co karmienie ma co okresu? Ja karmie i mam....
Ja agusie karmie dośc często - przy zębach potrafiła nawet 5-6 razy w nocy wstac jeść, a teraz standard to 2 razy. No i poza nocnym wstawaniem karmienie przed snem i 2-3 razy w ciagu dnia. Okres wrócił jak mała skonczyla 7 miesiecy ale jest bardzo dziwny. Raczej to plamienia niz normalny okres, cykl trwa prawie 40 dni i nic nie boli. Myslę że dopiero jak całkiem przestane karmic to wróci normalne krwawienie.
Moja kolezanka karmila tylko w nocy i okres wrócil jak synek miał 1,5 roku, takze mysle ze nie masz sie czym przejmowac, a nawet wprost przeciwnie - ciesz sie
heloł
Ja nadal karmię, przed snem w dzień i w nocy i @ oczywiście jest :-) od 9 miesiąca synka mam @ i już przywykłam hehe chociaż w kwietniu nie miałam ;p także różnie z tym jest
reklama