reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
Dziewczyny karmiące piersią, czy wszystkie po ciąży dostałyście już @ ? Ja jeszcze nie mam,a karmię tylko w nocy,co miesiąc boli mnie brzuch jak na @ i jej nie mam.Przy karmieniu piersią Julii nie miałam dłużej okresu,ale ją karmiłam intensywnie i w dzień i w nocy.

Julita jest na to sposób;-)
Karmisz jeszcze Majeczke?

a co karmienie ma co okresu? Ja karmie i mam....

Dziewczyny karmiące piersią, czy wszystkie po ciąży dostałyście już @ ? Ja jeszcze nie mam,a karmię tylko w nocy,co miesiąc boli mnie brzuch jak na @ i jej nie mam.Przy karmieniu piersią Julii nie miałam dłużej okresu,ale ją karmiłam intensywnie i w dzień i w nocy.

Ja agusie karmie dośc często - przy zębach potrafiła nawet 5-6 razy w nocy wstac jeść, a teraz standard to 2 razy. No i poza nocnym wstawaniem karmienie przed snem i 2-3 razy w ciagu dnia. Okres wrócił jak mała skonczyla 7 miesiecy ale jest bardzo dziwny. Raczej to plamienia niz normalny okres, cykl trwa prawie 40 dni i nic nie boli. Myslę że dopiero jak całkiem przestane karmic to wróci normalne krwawienie.
Moja kolezanka karmila tylko w nocy i okres wrócil jak synek miał 1,5 roku, takze mysle ze nie masz sie czym przejmowac, a nawet wprost przeciwnie - ciesz sie ;)

Agnieszko ja karmię małą w nocy i 2--3 razy w dzień i nadal nie mam @.

Agnieszka ja karmie ok 4 razy w ciagu doby i tez nie mam @, brzuch tez mnie boli jak na @ i co miesiac mi sie wydaje ze to juz a jej nadal nie ma:)
to były dwa rozne pytania:)

Tysia, Asi pewnie chodziło o kolejne bobo :)
dokładnie o to mi chodziło;)

Gabrynia pije cycusia często kilka razy w ciagu dnia i w nocy 2 razy musowo i nie mam @, ale się nie przejmuje bo po Zuzi (którą karmiłam bardzo krótko dostałam dopiero jak miała 7 m-cy

Ja agusie karmie dośc często - przy zębach potrafiła nawet 5-6 razy w nocy wstac jeść, a teraz standard to 2 razy. No i poza nocnym wstawaniem karmienie przed snem i 2-3 razy w ciagu dnia. Okres wrócił jak mała skonczyla 7 miesiecy ale jest bardzo dziwny. Raczej to plamienia niz normalny okres, cykl trwa prawie 40 dni i nic nie boli. Myslę że dopiero jak całkiem przestane karmic to wróci normalne krwawienie.
Moja kolezanka karmila tylko w nocy i okres wrócil jak synek miał 1,5 roku, takze mysle ze nie masz sie czym przejmowac, a nawet wprost przeciwnie - ciesz sie ;)

heloł:)

Ja nadal karmię, przed snem w dzień i w nocy :) i @ oczywiście jest :-) od 9 miesiąca synka mam @ i już przywykłam hehe chociaż w kwietniu nie miałam ;p także różnie z tym jest :D

reklama
Do góry