reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

nie przygladam sie zbytnio bo uzywam tamponow ;P ale nie musze ich zmieniac czesciej niz zwykle wiec chyba jest normalnie.

reklama
ja tez nie biore anty chodz mam recepte na cerzette ale jakos kurde tak nie chce brac tych tabletek no,w ogole nie chce doustnej antykoncepcji ,jakos chce wkladke,moze ktoras z was miala wkladke lub bedzie sie na nia decydowac??????????

Ja mialam przez wiele lat, pisalam juz o tym wiele razy. Bylam z niej zadowolona, zadnych problemow z nia nie mialam. Tylko miesiaczki ciut dluzsze i ciut bardziej obfite, bo mialam zwykla, a nie hormonalna. Hormonalnej nie chcialam. A po wyjeciu jak widzisz normalnie zaszlam w ciaze i wszystko.

Ja dziś po wizycie u gina.Wszystko ok.Badanie trochę bolało,ale dało radę wytrzymać.Mam przepisane globulki gynoflor i oczywiście azalię;-)

reklama
ja tak.
w 7 dniu brania tabletek dostałam @ i też była dużo obwitsza, niż przed ciążą

....ja zaczęłam brać tabletki ze 3 tyg temu i w tym samym czasie aplikowałam teżsobie globulki i miałam coś na kształt @- dużo mniej niż zwykle, takie plamienia. No i nie wiem czy to @ czy efekt globulek:confused:

Do góry