reklama
N
nataliak
Gość
czy blizna po cc wybieleje z czasem?
kazda blizna z czasem jasnieje ale duzo zalezy od danego organizmu. warto stosowac jakies specyfiki na blizny jak cepan czy contratubex.
No ja mam nadzieje ze tak, a poza tym mam nadzieje ze sie jakos rozciagnie bo u mnie wyglada to tak jakbym byla zbyt ciasno zszyta i blizna jest w takim jakims wglebieniu w stosunku do reszty cialaczy blizna po cc wybieleje z czasem?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
No i po wizycie...
Tak jak myślałam, wyłam z bólu przy zakładaniu wziernika. I bolala mnie właśnie ta blizna. Tak strasznie kłuło, że czułam aż w mózgu. Aż mnie gin opierniczył, że mu z tyłkiem z fotela uciekam... Cytologię zrobił, stwierdzil, że jest wszystko OK nara.
A ja??? Chyba do końca życia w celibacie i zgodzę się na kochanke do łóżka dla P. bo ze mnie już pozytku niet...
Tak jak myślałam, wyłam z bólu przy zakładaniu wziernika. I bolala mnie właśnie ta blizna. Tak strasznie kłuło, że czułam aż w mózgu. Aż mnie gin opierniczył, że mu z tyłkiem z fotela uciekam... Cytologię zrobił, stwierdzil, że jest wszystko OK nara.
A ja??? Chyba do końca życia w celibacie i zgodzę się na kochanke do łóżka dla P. bo ze mnie już pozytku niet...
No i po wizycie...
co za glupoty opowiadasz nu nu!!! najgorzej ten 1 raz potem juz z gorki:-) mi gin polecil ze taki nawilzajact aby przed stosunkiem nasmarowac sobie wejscie do pochwy noi partner tez moze sie posmarowac,ma to wlasnie ulatwic ten 1 kontakt nazywa sie żel K
BAIFEM K ŻEL 40 G - Cena: 8.50 zł - Apteka Internetowa Cefarm24.pl - Leki, suplementy i kosmetyki w jednym miejscu
Agnieszka77
Fanka BB :)
Ja do gina idę we wtorek,też się boję badania.A co do seksu to ja nie wiem kiedy zacznę,w ogóle mnie do tego nie ciągnie.Może ja jakaś inna jestem ? U mnie był obowiązkowy celibat od października zeszłego roku i być moze dlatego,za duży odstęp.W każdym razie receptę na tabletki od gina wezmę,ale seksu nie będzie do odwołania.No nie mam ochoty.No i po wizycie...
agnieszka-ja tez w ogole nie mialam ochoty na seks ,w ogole!! ale jk juz sie odbyl to chce sie go wiecej:-)Ja do gina idę we wtorek,też się boję badania.A co do seksu to ja nie wiem kiedy zacznę,w ogóle mnie do tego nie ciągnie.Może ja jakaś inna jestem ? U mnie był obowiązkowy celibat od października zeszłego roku i być moze dlatego,za duży odstęp.W każdym razie receptę na tabletki od gina wezmę,ale seksu nie będzie do odwołania.No nie mam ochoty.
ja juz także po "drugim pierwszym razie", ale nie moge powiedziec, że było przyjemnie.
Ból niesamowity, jakbym przyciasnawa byla...?
Wczoraj powtórka i to samo, skończylo się na próbie podejścia:/
Wizyta u gin dopiero 16tego
Ból niesamowity, jakbym przyciasnawa byla...?
Wczoraj powtórka i to samo, skończylo się na próbie podejścia:/
Wizyta u gin dopiero 16tego
N
nataliak
Gość
dostalam dzis @ :/
reklama
Nicole1603
Fanka BB :)
A ja dostałam wczoraj.
Jest o wiele bardziej obfity niż zazwyczaj bywał.
Też tak macie?
Jest o wiele bardziej obfity niż zazwyczaj bywał.
Też tak macie?