reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

reklama
o kurcze ech krewetka szkoda gadać z tą naszą służbą zdrowia, to się człowiek wykończy, a nie wyleczy :no:

krewetka współczuję, tak to właśnie jest w szpitalach...życzę zdrówka jak najwięcej:tak:

krewetko, u mnie tez neistety ostatni stan zapalny nei zostal wyleczony... mam zrobic w poniedzialek znow badanie moczu ale nery bolą jak cholera, wiec pewnie nei jest dobrze... lekarka pwoiedziala, ze bede miala prawdopodobnie dlugoterminowe leczenie...
kazda kolejna infekcja jest gorsza od poprzedniej i trudniejsza do wyleczenia... po ostatnich antybiotykach sie zle czulam.. a zwykle dobrze je tolerowalam...:angry::angry:

wiolan duzo zdrowka

ja jutro ide do mojej nefrolog z ostatnim wynikiem i jeszcze jakim starym , który dopiero teraz otrzymałam, to juz rok jak pierwszy raz bylam w szpitalu i nadal nic nie wiem:no:

reklama
Do góry