reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

reklama
Dziewczyny, mam krew w moczu, jakie leki stosowałyście na to? Miała tak wogóle któraś?
obilas badania, czy wizualnie stwierdzials??? jesli sama, to może jadłaś wczesniej danie z buraczkami?? wtedy mocz jest niemalże czerwony... no chyba że jakies farfocle jakby skrzepy widziałaś...
i żadnego leczenia na wlasną reke.. to bardzo groźne jesli krew jest rzeczywiście w moczu.. świadczy o uszkodzeniu nerek...

Nikita krew w moczu to może byc piasek, mogą byc kamienie, ja miałam przy ostrym zapaleniu pęcherza... także lekarz musowo!

btw ja dostałam leki, których nazwy zapamiętam do końca życia:)))
cipropol i cipronex:-D

Jestem, zapalenie dolnych dróg moczowych:/ Obejrzała brzuch, opukała, wypytała dokładnie jak to z tą krwią było i przepisała leki. Keflex, jak go skończe Furagin i jeszcze Scoplex.
Jakby komuś było potrzebne:
Zabolało mnie jak kończyłam oddawanie moczu i jak poszłam nastepnym razem to obserwowałam dokładnie, strumień moczu był normalnie żółty, a na koniec z bólem wyleciało parę kropel krwi - na pewno krwi.

reklama
pametam ze kiedys tez czesto mialam problemy z pecherzem,mocz z krwia,bardzo bolalo jak siusialam,straszny bol,wlasnie pod koniec byla krew jak pisze Nikita.Takze zdrowka kolezanko ,zeby jak najszybciej przeszlo,wspolczuje bolu

Do góry