reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
obilas badania, czy wizualnie stwierdzials??? jesli sama, to może jadłaś wczesniej danie z buraczkami?? wtedy mocz jest niemalże czerwony... no chyba że jakies farfocle jakby skrzepy widziałaś...Dziewczyny, mam krew w moczu, jakie leki stosowałyście na to? Miała tak wogóle któraś?
i żadnego leczenia na wlasną reke.. to bardzo groźne jesli krew jest rzeczywiście w moczu.. świadczy o uszkodzeniu nerek...
aguska24mir
mama Pawełka :)
nikita jak masz krew w moczu to biegiem do lekarza
Jestem, zapalenie dolnych dróg moczowych:/ Obejrzała brzuch, opukała, wypytała dokładnie jak to z tą krwią było i przepisała leki. Keflex, jak go skończe Furagin i jeszcze Scoplex.
Jakby komuś było potrzebne:
Zabolało mnie jak kończyłam oddawanie moczu i jak poszłam nastepnym razem to obserwowałam dokładnie, strumień moczu był normalnie żółty, a na koniec z bólem wyleciało parę kropel krwi - na pewno krwi.
Jakby komuś było potrzebne:
Zabolało mnie jak kończyłam oddawanie moczu i jak poszłam nastepnym razem to obserwowałam dokładnie, strumień moczu był normalnie żółty, a na koniec z bólem wyleciało parę kropel krwi - na pewno krwi.
martina969
Filipowa mama
Nikita zdrówka miałam zapalenie dolnych dróg moczowych raz i nie życzę nikomu...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Nikita zdrówka !!! i dbaj kobitko o siebie!!!
aguska24mir
mama Pawełka :)
nikitka zdrówka i oby szybko przeszło
reklama