reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

reklama
Ja chciałam ogłosić;-) ,że moje poporodowe zapalenie tarczycy się cofnęło:-) Wyniki mam idealne,ciśnienie i tętno ok.Od czerwca jestem bez leków i tak zostaję.Teraz tylko co 3 miesiące kontrolne badania i wsio :-)
Jedynym moim problemem jest brak miesiączki po porodzie miałam dwie 8 lipca i 25 sierpnia i na tym koniec.Do gina muszę się wybrać.

w piątek przyszyły moje wyniki z biopsji, niestety z opisu nie jest wstanie wydedukowac czy jest ok czy nie:(
jutro musze zadzwonic do nefrologa i zapisac sie na wizyte

hej hej ...musze sie z Wami czyms podzielic...do list wloskie zrob se sam...dolaczyla nowa pozycja :-)))

Wlasnie wrocilam z przegladu podwozia ..tznw corocznej kontrolnej wizyty u gina. Odkladalam wizyte bo chcialam zgrac termin z cykelm , bo oprocz zmiany tabletem chcialam zrobic tez PAP test czyli cytologie.Zarejestrowalam sie telefonicznie dotakiej przychodni gdzie zaczeli prowadzic moja ciaze tez no i troche tego wzgeldu ze sa oni refundowani prze tutejsza kase chorych.
.Chyba z pol gdzny dogrywalam z baba z recepcji ( ktoa jest mega niemila i pare razy juz ja chcialam udusic
- kobieta o wygladzie z thrillera Misery. dogadywalam z nia termin zeby sie wstrzelic pomiedzy 5 a 10 dzien cyklu..zeby zrobic pap tez w dobrym czasie. Przychodze place ticket za wisite i usg ale cos mi nie gra bo nie mam opaty za PAP test i pytaam sie...co z ta cytologia a ona ze pobiora mi material ale dostane skrzelko z materialem i mam sobie go zaniesc sama do laboratorium......noz az mi sie noz w kieszeni otworzyl
Jak dzwonila to pierwsze co pytalam cyz roabia cytologie ...pinda na recepcjipotwierrxzila ze tak...ale juz nie dodala ze po pobraniu materialu to juz istne fai da te.
No cos pobrala mi ten material ..dostalam szkielko..mam do 15dni oddac je do badania i trzymac w tem otoczenia...no ale o takim sposbie robienia cytologi to jeszcze nie slyszlaam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry