reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Dziewczyny,czy któraś z Was dostała @ po porodzie,a potem wcale ? Moja ostatnia i jedyna @ była 08.07 i od tej pory nic,co prawda raz myślałam,że dostanę,ale na bólach się skończyło.Po ciązy z Julką tak miałam,ale to było dawno,ciężko przeszłam wywoływanie,chcę wiedzieć,czy jestem jedynym przypadkiem,czy jest nas więcej.Zaznaczę,że na 100% nie jestem w ciązy.

reklama
Agnieszka kiedyś wyczytałam (może tutaj któraś pisała, nie pamiętam), że jak po porodzie pojawi się jedna @, a później zaniknie, to niedobrze. Do lekarza biegaj szybko!

Dziewczyny,czy któraś z Was dostała @ po porodzie,a potem wcale ? Moja ostatnia i jedyna @ była 08.07 i od tej pory nic,co prawda raz myślałam,że dostanę,ale na bólach się skończyło.Po ciązy z Julką tak miałam,ale to było dawno,ciężko przeszłam wywoływanie,chcę wiedzieć,czy jestem jedynym przypadkiem,czy jest nas więcej.Zaznaczę,że na 100% nie jestem w ciązy.

Agnieszko ja miałam 10 lipca i teraz miałam 20. I powiem ci że nic mnie brzuch nie bolał, po prostu poszłam do łazienki a tam niespodzianka....

...hehe a tu już tak ciążowo się zrobiło, że strach nie mieć@:D

Agnieszko ja miałam 10 lipca i teraz miałam 20. I powiem ci że nic mnie brzuch nie bolał, po prostu poszłam do łazienki a tam niespodzianka....

...hehe a tu już tak ciążowo się zrobiło, że strach nie mieć@:D

Ja nie mam,we wrześniu wybiorę się do gina,bo to już prawie 2 miesiące będzie...
Julita,ale nadal karmisz piersią ? Bo ja jeszcze tak,ale we wrzesniu muszę Nadię odstawiać...

A ja niestety znowu muszę zmienić tabletki na stediril 30
bo po tamtych się źle czułam,mdłości miałam.Już myślałam ze w ciąży jestem ,nawet test sobie zrobiłam.Mam nadzieje ze w końcu te będą dobre bo jak nie to tylko mnie wkładka ratuje.Tylko to wychodzi 500 zł

Pierwszy raz od niewiem jak dawna dostałam @ w terminie...normalnie jestem w szoku...zawsze było minimu 2 tygodnie opóźnienia...

reklama
Do góry