reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

Dziewczyny,czy któraś z Was dostała @ po porodzie,a potem wcale ? Moja ostatnia i jedyna @ była 08.07 i od tej pory nic,co prawda raz myślałam,że dostanę,ale na bólach się skończyło.Po ciązy z Julką tak miałam,ale to było dawno,ciężko przeszłam wywoływanie,chcę wiedzieć,czy jestem jedynym przypadkiem,czy jest nas więcej.Zaznaczę,że na 100% nie jestem w ciązy.

reklama
Agnieszka kiedyś wyczytałam (może tutaj któraś pisała, nie pamiętam), że jak po porodzie pojawi się jedna @, a później zaniknie, to niedobrze. Do lekarza biegaj szybko!

Dziewczyny,czy któraś z Was dostała @ po porodzie,a potem wcale ? Moja ostatnia i jedyna @ była 08.07 i od tej pory nic,co prawda raz myślałam,że dostanę,ale na bólach się skończyło.Po ciązy z Julką tak miałam,ale to było dawno,ciężko przeszłam wywoływanie,chcę wiedzieć,czy jestem jedynym przypadkiem,czy jest nas więcej.Zaznaczę,że na 100% nie jestem w ciązy.

Agnieszko ja miałam 10 lipca i teraz miałam 20. I powiem ci że nic mnie brzuch nie bolał, po prostu poszłam do łazienki a tam niespodzianka....

...hehe a tu już tak ciążowo się zrobiło, że strach nie mieć@:D

Agnieszko ja miałam 10 lipca i teraz miałam 20. I powiem ci że nic mnie brzuch nie bolał, po prostu poszłam do łazienki a tam niespodzianka....

...hehe a tu już tak ciążowo się zrobiło, że strach nie mieć@:D

Ja nie mam,we wrześniu wybiorę się do gina,bo to już prawie 2 miesiące będzie...
Julita,ale nadal karmisz piersią ? Bo ja jeszcze tak,ale we wrzesniu muszę Nadię odstawiać...

A ja niestety znowu muszę zmienić tabletki na stediril 30
bo po tamtych się źle czułam,mdłości miałam.Już myślałam ze w ciąży jestem ,nawet test sobie zrobiłam.Mam nadzieje ze w końcu te będą dobre bo jak nie to tylko mnie wkładka ratuje.Tylko to wychodzi 500 zł

Pierwszy raz od niewiem jak dawna dostałam @ w terminie...normalnie jestem w szoku...zawsze było minimu 2 tygodnie opóźnienia...

reklama
Do góry