reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
Ja mialam juz robiona cytologie.Wyszla idealnie i lekarz mowi"moze pani powiedziec mezowi ze ozenil sie z idealem"
Teraz musze isc po krazek albo plasterek bo juz wyleczylam moja przypadlosc

Krewetka ja pytalamsiez ciekawosci o kolejna ciaze po cc to powiedzial mi w listopadzie ze po pol roku juz mozna.Ale tak jak napisala Marzena co lekarz to inne zdanie

a ja nie byłam u gina od czerwca, kazał mi przyjść za rok więc jeszcze mam czas;P
A o drugą ciąże nie będę się pytać bo hehe sam mi powiedział rok temu że za rok mogę wrócić do niego z kolejną ciążą...głupi bałwan jak myśli że tak szybko dam się wrobić w kolejne 4 miesiące rzygania!!!!:p nie ma mowy!!!

Od okolo 3 cykli mam dziwne plamienie 1-2 dni przed spodziewana @.Nie stosuje tabletek antykoncepcyjnych. brzuch mnie nie boli i wczesniej rowniez @ byla bezbolesna.Co moze byc przyczyna takich plamien? dodam ze cykle trwaja ok 26-28dni.
czytałam gdzies w necie ze winne moga byc hormony,czy któras z was tez tak kiedys miala?

friga - no to raczej już spadek hormonów przed miesiączką i jest plamienie, myślę że to Ci się unormuje.

ja robiłam cytologię w grudniu, ale do dziś nie odebrałam wyniku :zawstydzona/y: - zawsze mi nie po drodze.

A z ciekawości zapytam - dziewczyny po cesarkach miałyście robione usg blizny pocesarkowej? Bo u mnie wszystkie znajome dziewczyny w mieście, które rodziły przez cc w tym roku miały to badanie po kilku miesiącach, żeby zobaczyć stan blizny macicy i stwierdzić czy za drugim razem nie będzie też konieczne cc. No i jedna już wie, że następne dziecko też będzie musiała rodzić przez cc, bo z blizną jest coś nie tak.. Ciekawe czy poza Wrockiem coś takiego robią, bo nikt nie wspominał

A z ciekawości zapytam - dziewczyny po cesarkach miałyście robione usg blizny pocesarkowej? Bo u mnie wszystkie znajome dziewczyny w mieście, które rodziły przez cc w tym roku miały to badanie po kilku miesiącach, żeby zobaczyć stan blizny macicy i stwierdzić czy za drugim razem nie będzie też konieczne cc. No i jedna już wie, że następne dziecko też będzie musiała rodzić przez cc, bo z blizną jest coś nie tak.. Ciekawe czy poza Wrockiem coś takiego robią, bo nikt nie wspominał

pierwszy raz o czymś takim slysze, ale jak bede u gina w maju to zapytam

reklama
hmm... miałam usg macicy ale blizny nieeeee, aż się podpytam...
no i w tym tygodniu idę na sprawdzenie podwozia przed zamontowaniem wkładki... kurcze, trochę się jednak boję

Do góry