Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dilajla - a moze sie przejdz do ktoregos z pl ginekologow?? To by Cie dokladnie obejrzala i ustalila dawke leku odpowiedniego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi ile razy dziennie mozna brać nospe i jaką dawke dziennie mozna brac magnezu?
Z góry dziękuje za odpowiedz
Dziewczynki mam pytanie![]()
Szczegolnie do tych mieszkajacych na wyspach i poslugujacych sie angielskim na codzien![]()
Kto mi moze powiedziec jak jest po angielsku:
- szyjka macicy
- zmniejszajaca sie szyjka macicy ??
Odnośnie mojego maluszka - trochę zaczynam się martwić, ponieważ od jakiś 2 tygodni bardzo rzadko czuję ruchy a to już 25 tydzień, są dni że tylko raz na dzień poczuję, że się ruszaczy wasze maluchy też bywają tak mało ruchliwe ??? - dodam że na ostatniej wizycie było wszystko w porządku
- cervix
- reducing cervix ? - ale może któraś ma lepszy pomysł ?
A o co chodzi z tą no-spą?![]()