reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
ja po dzisiejszej wizycie u pani doktor,wiec mam 9 dni jeszcze jesli nie urodze za tydzien mam przyjsc po skierowanie do szpitala.i tak o mialo sie urodzic wczesniej a mnie zatkali tymi lekami.zostalo mi czekanie.

A ja mam takie pytanko? Ile powinny się rozpuszczać szwy ?
Bo mnie wczoraj odpadł i martwię się czy to nie za wcześnie,w 7 dobie po porodzie?

Powiedzieli przy wypisie ze 3 tygodnie. Nie wiem czy to zależy od "nici" czy też nie. Ale miałam podobny problem - pierwszy wypadł mi po 8 dniach reszta do 2 tygodni

Dziewczyny nie wiecie co możemy brać na katar? Sól fizjologiczna mi nie pomaga i męczę się strasznie od piątku i nie wiem jak sie tego cholerstwa pozbyć. Najgorzej że boję się żeby małego nie zarazić. Chociaż najgorsze mam już za sobą i to jest już 2 faza kataru.
Tak czy inaczej podrzućcie jakiś skuteczny sposób bo umieram.:wściekła/y:

Dziewczyny nie wiecie co możemy brać na katar? Sól fizjologiczna mi nie pomaga i męczę się strasznie od piątku i nie wiem jak sie tego cholerstwa pozbyć. Najgorzej że boję się żeby małego nie zarazić. Chociaż najgorsze mam już za sobą i to jest już 2 faza kataru.
Tak czy inaczej podrzućcie jakiś skuteczny sposób bo umieram.:wściekła/y:
Moniczko rob sobie inhalacje: goraca woda, 4 lyzki rumianku, 4 lyzki soli kuchennej.

Mozesz tez uzyac kropli do noska EuphorbiumS i oilbas w kropelkach (daje kilka na ubranie cz na poduszke i super udraznia drogi oddechowe.)

DZiewczynki help.

Mam pytanko bo wczoraj rano ustapilo mi krwawienie i myslalam ze to juz koniec a dzisiaj znowu sie zaczelo. Krecilo mi sie tez troche w glowie- czy to normalne czy nie bardzo? Moze to juz @? Troche sie martwie.Dajcie znac czy ktoras cos takiego miala.

Kluseczko mam tak samo:tak: raz wcale nie leci, na 2gi dzien znow jest, duzo, malo, wcale i tak na przemian od kilkunastu dni. Ja tam sie tym nie przejmuję.... ciągle jadę na wkłakach i jest oki. :tak::tak::tak:

U mnie tez tak samo:tak: pytałam dzisiaj o to położną i powiedziała, że tak może byc i nie jest to powód do niepokoju:tak:

reklama
Do góry