blumetka29
Wdrożona(y)
Ja juz po wizycie u gina. Wszystko w porzadku. KTG nie zarejestrowalo nawet skurczy przepowiadajacych. Szyjka bardzo krotka, lecz zamknieta. Maly jest juz bardzo nisko, tak ze lekarz mogl wyczuc glowke. Nie mowil jednak, ze moze sie cos wczesniej ruszyc
, a ja tak chcialam w polowie maja. Stwierdzil wrecz, ze wszystko moze sie rozwiazac w poblizu terminu
Mam jednak nadzieje, ze choc troszke wczesniej
![]()
a ja po usg, mała już w 34tc jest a wg om 33 dopiero leci, waga 2050g i termin 21.06.2009 utrzymany nadal :-), łożysko 2 stopień dojrzałosci,na chwilke obecna głowką do dołu swiedzi kulfonek mój
szyjka długa 33mm, zamknięta.
Dzisiaj miałam wizytę ( kolejna za 2 tygodnie i za 4 tyg ). Szyjka tak jak do tej pory, bez zmian czyli krótka, ale zamknieta. Młody główka centralnie ustawiony w dół. Kręgosłup ma po lewej stronie dlatego czuję takie silne kopniaki z prawego bokuNa USG wyszło, że nadal 2 tyg mój potomek wyprzedza datę z OM. Waga 2209 g.
Po rozmowie z ginem na 99% zdecydowałam sie jednak na CC. Za 2 tyg na kolejnej wizycie zdeklarowalam się, że powiem juz ostatecznie jaka podjelam decyzje. Mój mąz jest tez za cesarką. Jest to jednak w naszym przypadku bezpieczniejsze rozwiazanie i widzę, że lekarz tez jest zatym rozwiazaniem.
W 37 tyg pójde do szpitala i bede miała odstawiony fenoterol, a po tyg bedę miała cesarkę. Oczywiści jeśli sie zdarzy, że zaraz po odstawieniu leków cos sie ruszy to beda mnie wtedy ciąć wczesniej.
Jak widzicie jesli wszystko pojdzie po naszej mysli urodze prawdopodobnie 17 czerwca :-)
GRATULUJE dziewczynki dobrych wiesci oby tylko takie zawsze były :-):-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)