Carmi
Czerwcowa mama 2009
my tam na zwyklych karimatach (+ podluzne poduszki ciazowe/do karmienia, z ktorych chyba polowa kulek juz poznikala) urzedujemy po 2 h tylek moj mysli tylko o jednym ... masazu oczywiscie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po Duomoxie miałam wysypkę, więc różnie to bywa, ale mówią że jest bezpieczny.Cześć Kobitki!
Przepraszam, że ostatnio jestem tak rzadko na forum, ale dzisiaj znowu wróciłam od lekarza i skończyło się tym, że jestem chora. Mam ropne zapalenie zatok i ropne zapalenie zatok przynosowych, a przytym ból głowy okropny. Mam zapisany DUOMOX, ale nie wiem czy jest bezpieczny. Brała go może któraś z WAS?
Widze, ze byla rozmowa o lewatywie. W niemieckich szpitalach sie jej nie praktykuje, polozne w szkole rodzenia twierdza, ze nawet jakby sie cos przydarzylo w trakcie parcia, to jest to calkowicie ludzkie i nie napawa je obrzydzeniem
pierwsza ciąża, więc przewrażliwiona jestemniezapominajmy ze nasze dzieciaki maja tez ruchome raczki ktorymi pewnie rownie chetnie boksuja co kopia nozkami :-), wiec ich male uderzenia mozemy czuc w kazdej czesci naszego brzuszka.
Kazda z nas miewa pewnie jakies koszmary...
a tak w ogole, to nikt Ci nie mowil, ze sny jezeli juz sie tlumaczy to dokladnie na odwrot? :-)
Na pocieszenie dodam jeszcze tylko tyle, ze wiekszosc ciazy masz juz za soba :-)
Widze, ze o lewatywie dyskutujecie ;-). To moje zdanie jest takie, ze jezeli bede miala porod SN to na 100% zdecyduje sie na lewatywe. Nie jest ona taka straszna jak pewnie wydaje sie wiekszosci osob, a pozniej duzo fajniejszy komfort psychiczny.
Jednak decyzja nalezy do kazdej z nas, a ja nikogo nie zamierzam przekonywac do wlasnych racji :-).