reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Ja ma termin na 12 czerwca ale w/g Usg wychodzi mi zawsze 2 tyg wiecej niz na suwaczku.A poza tym cos czuje ze urodze jeszcze w maju moje wszystkie dzieci sa majowe...syn 16 maj, dziewczynki 15 maj a terminy z nimi miałam w obu ciążach na 5 czerwca.....wiec ciekawe jak bedzie tym razem czy kolejny byczek w domku.Jutro ide na wizyte ciekawe czy powie mi kto u mnie mieszka.Wszyscy znajomi mi mówią ze synus jak nic ....podobno nic sie nie zmieniłam i ładnie wyglądam ale ja w to nie wierze w takie przesady no ale może jutro sie dowiem na jaki kolor kompletowac wyprawke:-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
To jest doslownie loteria... Patrzylam troche na lutowki - to jeszcze nie wszystkie sa rozpakowane... a marcowki juz dawno zaczely... nie czekaly do marca...;-)
Ale jesteście egoistki, Dziewczyny
Jak się Dzieciaczki urodzą 1 czerwca, to tak, jakby im ktoś zabrał jedno święto...
Mam kilku znajomych, którzy np. urodzili się w Mikołaja, albo w Boże Narodzenie... zawsze narzekają, że mogli poczekać w brzuchu, albo szybciej wyskoczyć, bo teraz dostają 1 prezent na 2 okazje
Ja tam bym nie chciała zabierać Dziecku tej przyjemności...
Sama mam imieniny w Dzień Matki i troszkę ubolewam, że za jednym świętem się odbędzie
Jak się Dzieciaczki urodzą 1 czerwca, to tak, jakby im ktoś zabrał jedno święto...
Mam kilku znajomych, którzy np. urodzili się w Mikołaja, albo w Boże Narodzenie... zawsze narzekają, że mogli poczekać w brzuchu, albo szybciej wyskoczyć, bo teraz dostają 1 prezent na 2 okazje
Sama mam imieniny w Dzień Matki i troszkę ubolewam, że za jednym świętem się odbędzie
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Cypisiu- glukoza w porównaniu z tymi tubami mleczka to poprostu powinna byc dla ciebie sama przyjemnośc bułka z masłem
oooo, mleczko w tubce.....ja musze pojechac do Polski juz teraz, bo nie bedzie mi dawalo teraz przez Cypisie spokoju
Ale jak przy tym glukoza to bulka z maslem, to chyba tez nie mam sie czego obawiac
Kalinka i Tricolor tak więc wszystkie mamy termin na 28 ciekawe która pierwsza urodzi? Mam nadzieja ze urodze o czasie i to w 10 minut.
Kalinko a 1 czerwiec to chyba zawcześnie trochu co? norma to podobno 2 tyg. w te lub tamte
a ja mam na 1 czerwca termin ale...
Ale jesteście egoistki, Dziewczyny
...mysle tak jak Cypisia, malenstwo albo nasza kieszen 1 czerwca bedzie poszkodowane
Ja znam to z własnego doświadczenia bo się w Wigilię urodziłam. Dobrze że Ewa mam na drugie. Ale z tego co słyszałam to miałam być EwąA tam na 2 okazje...
masz szanse zabrac dziecku 2 prezenty:
np:
24grudzien:
aniolek pod choinka czy tam mikolaj, dziadek mroz czy tez inny stwor przynoszacy prezenty, w zaleznosci od rejonu polski ;-)
urodziny
imieniny
itd.
kalina_malina
Fanka BB :)
Kalinka i Tricolor tak więc wszystkie mamy termin na 28 ciekawe która pierwsza urodzi? Mam nadzieja ze urodze o czasie i to w 10 minut.
Kalinko a 1 czerwiec to chyba zawcześnie trochu co? norma to podobno 2 tyg. w te lub tamte
no najpierw planowałam 15 czerwca, na urodziny Teściowej - myślałam, że 7 czerwca mnie ta komunia rozrusza i wiecie...
Carmi
Czerwcowa mama 2009
wlasnie, najwaznejsze bysmy wszystkie w te 10 min urodzily, dzien jest calkiem obojetny tak naprawde
reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
A ja robiłam dzis sobie badania na jutrzejsza wizyte i wszystkie oprócz moczu sa dobre ale mocz mam fatalny:-(
NO zobaczymy co na to mój gin ale wg. mnie to nic dobrego, napewno zapalenie pecherza jakies ostre albo nerki nie tak jak trzeba funkcjonuja...ech martwie sie troche co gin na to powie jutro sie dowiem.Zdołowałam sie zdeka tymi badaniami ale tak czułam ze z moczem cos bedzie nie tak juz jak go wiozłam na badania widziałam w pojemniczku ze jakis taki mętny, ale wiecie w ciazy inaczej interpretuje sie badania a normalnie inaczej a ze ja ginekologiem nie jestem tylko neurologiem wiec sie martwie ale podzwoniłam po znajomych no ale co oni uspokajaja mnie bo jak inaczej .....nie chce mi sie słuchac " spoko bedzie dobrze".....tez tak mówi jak znajomi dzwonia do mnie bo ktos tam w rodzinie dostał udaru i co teraz ...wiec tez im mówie " bedzie dobrze".....;-((
NO zobaczymy co na to mój gin ale wg. mnie to nic dobrego, napewno zapalenie pecherza jakies ostre albo nerki nie tak jak trzeba funkcjonuja...ech martwie sie troche co gin na to powie jutro sie dowiem.Zdołowałam sie zdeka tymi badaniami ale tak czułam ze z moczem cos bedzie nie tak juz jak go wiozłam na badania widziałam w pojemniczku ze jakis taki mętny, ale wiecie w ciazy inaczej interpretuje sie badania a normalnie inaczej a ze ja ginekologiem nie jestem tylko neurologiem wiec sie martwie ale podzwoniłam po znajomych no ale co oni uspokajaja mnie bo jak inaczej .....nie chce mi sie słuchac " spoko bedzie dobrze".....tez tak mówi jak znajomi dzwonia do mnie bo ktos tam w rodzinie dostał udaru i co teraz ...wiec tez im mówie " bedzie dobrze".....;-((