reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia

reklama
No dziewczyny, koniec zdjęć chudzielców.
Nadchodzi era misiaków.
To my czyli ja i mój M.

DSC00088.jpg
I z naszego ślubu - bo my młode małżeństwo jesteśmy :-)
037.jpg042.jpg

Załączniki

• DSC00088.jpg
    DSC00088.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 151
  • 037.jpg
    037.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 143
  • 042.jpg
    042.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 143
Ostatnia edycja:
Yggam- mimo że nie jesteś chudzielcem jak piszesz, jesteś naprawdę piękna kobietą, a oczy to chyba ciągle Ci się śmieją. Super.

P.s ja też nie jestem z chudzielcow:)

Dzięki jezyk :-)
Tak naprawdę to dopiero niedawno zrozumiałam, że szczuplutka nigdy nie będę.
Więc polubiłam siebie.

yggam piękni jesteście,a od Ciebie bije pogoda ducha :-)
ja też nigdy chuda nie byłam (no 2 razy mi się zdarzyło,ale źle wyglądałam :-D) ale twierdze,że wszyscy nie mogą wyglądać jednakowo a do tego ,z reguły kobiety na wiecznej diecie są skwaszone i nieszczęśliwe

No ja na diecie nie wytrzymuję dłużej niż dwa dni.
To taka jednostka chorobowa - brak silnej woli :-)
Zresztą my lubimy dobrze zjeść ...

Maadlen piękne zdjęcia i z Ciebie niezła laska ;-)

Yggam ale z Ciebie musi być pozytywna osoba śliczny masz uśmiech!

yggam, KOCHAM MISIAKI! :-D Misiaki są zawsze szczęśliwe i uśmiechnięte, jak ważyłam ponad 80kg i i każdy mi mówił, że w życiu nie widział weselszej osoby :-D

reklama
Do góry