reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia

reklama
No dziewczyny, koniec zdjęć chudzielców.
Nadchodzi era misiaków.
To my czyli ja i mój M.

DSC00088.jpg
I z naszego ślubu - bo my młode małżeństwo jesteśmy :-)
037.jpg042.jpg

Załączniki

• DSC00088.jpg
    DSC00088.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 156
  • 037.jpg
    037.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 147
  • 042.jpg
    042.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 146
Ostatnia edycja:
Yggam- mimo że nie jesteś chudzielcem jak piszesz, jesteś naprawdę piękna kobietą, a oczy to chyba ciągle Ci się śmieją. Super.

P.s ja też nie jestem z chudzielcow:)

Dzięki jezyk :-)
Tak naprawdę to dopiero niedawno zrozumiałam, że szczuplutka nigdy nie będę.
Więc polubiłam siebie.

yggam piękni jesteście,a od Ciebie bije pogoda ducha :-)
ja też nigdy chuda nie byłam (no 2 razy mi się zdarzyło,ale źle wyglądałam :-D) ale twierdze,że wszyscy nie mogą wyglądać jednakowo a do tego ,z reguły kobiety na wiecznej diecie są skwaszone i nieszczęśliwe

No ja na diecie nie wytrzymuję dłużej niż dwa dni.
To taka jednostka chorobowa - brak silnej woli :-)
Zresztą my lubimy dobrze zjeść ...

Maadlen piękne zdjęcia i z Ciebie niezła laska ;-)

Yggam ale z Ciebie musi być pozytywna osoba śliczny masz uśmiech!

yggam, KOCHAM MISIAKI! :-D Misiaki są zawsze szczęśliwe i uśmiechnięte, jak ważyłam ponad 80kg i i każdy mi mówił, że w życiu nie widział weselszej osoby :-D

reklama
Do góry