reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Wirginia sliczny brzuszek.
Akutsaki swietnie wygladasz i szybko brzuszek rosnie
Akutsaki swietnie wygladasz i szybko brzuszek rosnie
waniliowe.love
Akatsuki super brzuszek =) mój nie chce zrobić się taki fajny okrągły =)
I ostatnio dużo osób mi mówi ze mam go bardzo nisko
I ostatnio dużo osób mi mówi ze mam go bardzo nisko
Malinka ja w pewnym momencie też miałam takie wrażenie. To chyba dlatego, że wzdęcia odpuściły.
Ja dziś zrobiłam cotygodniowe zdjęcie i nie mam co wstawiać bo nie widzę różnicy z tym sprzed tygodnia. W sumie to już nawet nie mam ciśnienia na duży brzuch. Już odczuwam różnicę i widzę że to będzie coraz ciężej.
Ja dziś zrobiłam cotygodniowe zdjęcie i nie mam co wstawiać bo nie widzę różnicy z tym sprzed tygodnia. W sumie to już nawet nie mam ciśnienia na duży brzuch. Już odczuwam różnicę i widzę że to będzie coraz ciężej.
malinka89
Malinka ja w pewnym momencie też miałam takie wrażenie. To chyba dlatego, że wzdęcia odpuściły.
Chyba racja, bo też czuje nawet wieczorem że nie jestem wzdeta.. Zresztą apetyt mam mniejszy.. Ale i tak chce mieć już ładna kuleczke i w przeciwieństwie do ciebie mam ciśnienie hihi
Wstawię zdjęcie golaska z dzisiaj :-)
Załączniki
reklama
waniliowe.love
Mój może wkoncu też zrobi się okrągły. Malinka taka chudzinka z ciebie =)