reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dziewczynki cudne brzuszki :) ale fajnie tak oglądać jak rosną :)

Reniam - dzięki Tobie nie jestem osamotniona ;) mój też mizerny...obiecałam sobie że wrzucę fotę jak coś zacznie widać bo narazie....

reklama
Malinka ja przy wzroście 172cm ważyłam przed ciążą 58kg i wyglądałam na szerszą od ciebie o_O teraz ważę 64.4kg

Wirginia no ja mam chyba taka ubita budowę bo każdy mi mówi że ważę mniej.. Nawet jak ważyłam ponad 70 kg to nie każdy zauważył że przytyłam, jedynie bardzo zaokraglilam się na buzi i brzuch miałam większy i ten kto zauważył mówił że pulpecik się zrobiłam bo mnie zawsze w poliki najpierw wchodzi haha :p no i cyc też trochę waży..

Colly jaka ty wysoka! :-D

Malinka oj tam jeszcze się nadzwigasz :) dla mnie w ciąży to najgorszy ten ciężar brzucha

15t5d będzie chłopak

Załączniki

• 1430477793471.jpg
    1430477793471.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry