malinka89
Fanka BB :)
dziewczyny spokojnie :* każda ma jakieś swoje marzenia i to wcale nie znaczy że jest mniej kochającą matką! pewnie że zdrowy chłopak to wielkie szczęście ale zawsze jakieś uklucie wewnątrz pozostaje bo miała być np Karolinka a będzie Karol.
Ja nastawiam się na syna. Chciałbym mieć parke a wiem że mój mąż mimo że totalnie zeswirowal na punkcie córki i świata poza nią nie widzi to też skrycie chciałby przedłużyć nazwisko. Jeśli w brzuszku jest Milenka a nie Gabryś to też chwilkę mi zajmie przetrawienie ale na prawdę nie ma nic ważniejszego niż zdrowie bobasa. Zapytajcie np Lenati ...
Podpisuje się pod tym każda konczyna! :-) lepiej bym tego nie ujęła :-)
No my chcieliśmy dziewczynkę i jak na razie wychodzi na to że się udało, ale czekamy na razie na polowkowe i szykujemy się na to że może nagle zobaczymy siurka choć że mogłoby już tak zostać :-)
Słyszałam też komentarz zanim płeć poznaliśmy.. Powiedzieliśmy że chcielibyśmy dziewczynkę, bo ktoś się zapytał, na co usłyszałam "ale jak będzie synus to będziecie go kochać? " mówię wam ręce opadają, nie wiem skąd się biorą takie komentarze.
Chcieć to my sobie możemy, ale i tak na każdym usg interesowało nas tylko jak zdrówko maleństwa bo to jest najważniejsze! A płeć to już dodatek i ciekawość :-)