reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Dreamgirl ja tez raczej waga ciezka... nie lapie sie wsrod szczuplaczkow...
dolga
Akatsuki oooo w koncu wszytsko ładnie dojrzałam, jakies wyrazniejsze te zdjecie, ale brzuchol masz niezly, szybciuchno rosnie i fakt dosyc wysoko jest
malinka a idz u ciebie to tam nic nie widac
wirginia pewnie sie pozniej zrobi okrągły, rozne są brzuchale
dreamgirl ja tez waga ciężka, wiec spoko, zamierzam wrocic do wagi sprzed pierwszej ciazy, ale powoli powoli kiedys sie zbiore zreszta ja nigdy do szczuplutkich nie należałam i mi tam z tym dobrze
dreamgirl ja tez waga ciężka, wiec spoko, zamierzam wrocic do wagi sprzed pierwszej ciazy, ale powoli powoli kiedys sie zbiore zreszta ja nigdy do szczuplutkich nie należałam i mi tam z tym dobrze
malinka89
Buuuu, wy wszystkie takie chude... Załamka.
Ja ważę już 77kg. a wzrost 159cm :/
Natomiast mam silne postanowienie powrotu do wagi z wakacji, czyli około 58kg. Założymy taki wątek? Oczywiście po porodzie...
Jestem za po ciąży chce dojść do 56 kg więc jak najbardziej możemy się wspierać :-) zanim zaciazylam byłam aktywna i dazylam do mniejszej wagi i już przy 60 czułam się świetnie a te 56 to takie marzenie więc zobaczymy co wyjdzie :-)
Akatsuki oooo w koncu wszytsko ładnie dojrzałam, jakies wyrazniejsze te zdjecie, ale brzuchol masz niezly, szybciuchno rosnie i fakt dosyc wysoko jest
Dolga dzięki ja się cieszę że mam to wybrzuszenie (wcześniej byłam płaska) i dopatruje się każdego milimetra a ty mi tu taki tekst
kamila1982
No mama się namęczyła. To był stan wojenny, luty 1982. Jeszcze lekarz na nią krzyczał, żeby aż tak nie krzyczała :/ ale potem ją przeprosił jak mnie zobaczył
Ja tez z lutego 1982 a dokladnie 2-gi luty, a Ty?
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dreamgirl, ja tez jestem kawał baby, nie tyle co pulchna co ciężkiej budowy dlatego w ciąże wchodziłam z wagą 68kg do 162 cm : ) nie przejmuj się, po tej ciąży masz status quo więc możesz sie wziąć za siebie żeby osiągnąć wymarzona wagę : ) ja mam taki zamiar : )
waniliowe.love
Malinka ja przy wzroście 172cm ważyłam przed ciążą 58kg i wyglądałam na szerszą od ciebie teraz ważę 64.4kg
reklama
dziewczyny pięknie rośnie,
Akatsuki jaki ładny okrągły brzuszek :-)
Malinka Ty chudzinko!
ja też po ciąży chciałabym wrócić jak najszybciej do wagi, narazie jestem na+1kg ale wiem że dopiero tycie się u mnie zacznie bo tak było z corką, od 5-go miesiąca 17 kg
chce ważyć po ciąży tak jak teraz pprzed czyli 66 kg a mam 180cm wzrostu..
Akatsuki jaki ładny okrągły brzuszek :-)
Malinka Ty chudzinko!
ja też po ciąży chciałabym wrócić jak najszybciej do wagi, narazie jestem na+1kg ale wiem że dopiero tycie się u mnie zacznie bo tak było z corką, od 5-go miesiąca 17 kg
chce ważyć po ciąży tak jak teraz pprzed czyli 66 kg a mam 180cm wzrostu..