reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
buba wisi na tojlecie 24/7 i to pewnie dlatego. ale muszę przyznać że figurkę jak na mamę to ty masz świetną, nie zazdroszczę mdłości ale ciała jak najbardziej!!

jak się dopcham do kompa kiedyś (czyli jak mąż do pracy wreszcie pójdzie) to wam pokaże foto z pierwszej ciąży ;)

Ostatnia edycja:
Akatsuki też się zastanawiam gdzie ta ciąża??? Może moje bobo rzeczywiście z Twoim w wypaśnym apartamencie ;) wiszę, wiszę nad tym kiblem to fakt i masakra mam nadzieję że was nadgonię jak przestanie mnie gonić ;( ale ok no dobra ale przecież macica też rośnie, może u mnie w drugą stronę ;( ciekawa jestem czy maluszek rośnie prawidłowo przez to rzyganko...

Małkus - wieczorem też bez zmian, płasko... Nie wierzą mi w tę ciążę...

Annie Tess dzięks kochana!

no no Buba ciałko do schrupania ;) ja mysle ze chyba jednak nas nie dogonisz, a wiesz czasami dziecko moze byc tak ulozone, ze brzucha nie widac, moja siostra tak miala, prawie wcale po nij ciazy nie bylo widac, dopiero ostatni miesiac, tyllko ze ona jest troche od ciebie grubsza, wiec tez inna sprawa, chyba juz gdzies pisalas ale nie pamietam, ile mial Twój Franek jak sie urodzil?

Malinka noo juz coś się tam dzieje, zaraz nas wszytskie niezle wybrzuszy :)

Buba, bo jeśli ja dobrze widzę, to Ty masz śliczny, umięśniony brzuch i ani grama tłuszczu. Mięśnie Ci wszystko trzymają, a dzidzia na pewno zdrowo rośnie swoją drogą. W necie można zobaczyć foty ciężarnej modelki Sarah Stage, fit laska. Brzucha szybciej dostają te panie (sorry Dziewczyny), które mają A) słabe mięśnie brzucha B) kolegę Tłuszcz oraz A i B razem. Niestety piszę też o sobie[emoji53] . Ale jaki motywator, żeby po porodzie wziąć się za siebie! [emoji5] Buba, zazdraszczam figury no! [emoji5]

ladyk niestety ja sobie z tego doskonale zdaję sprawę :( miałam ćwiczyc przed ciążą, żeby sobie wzmocnić te mięśnie, i co i d.. nie chciało sie leniowi :)

reklama
Do góry