reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Akatsuki ładny już domek ;)
Ładnie wyglądałaś na końcówce ciąży! Jakbyś sobie tylko piłeczkę doczepila ;)

Malinka widać ze rośnie :D

Buba przyprawiasz mnie o kompleksy ;p ciekawe kiedy Ci piłeczka wyskoczy ;)

Reniam super ze wszystko prawidłowo z Maleństwem ;)

Piękny, zgrabny taki klasyk z obrazka i wcale nie taki olbrzym jak opisywałaś!!

BUBA!!!!! Jaka jesteś laska! Normalnie zazdroszczę Ci ciała ja pierdzielę :-D

Dzięks kochana zaraz normalnie w narcyzm wpadnę tak mi komplemencicie :*

Buba a może masz macicę w tyłozgięciu plus super mięśnie brzucha. Ja mam małą oponkę i wzdęcia więc po trochu zaczyna być coś widać.
Jak się mąż zmoleści z rana i zrobi mi zdjęcie to wstawię bo jeszcze nie dorobiłam się lusterka.

Byłam dziś na genetycznym. dzidzia ma 59mm, przezierność karkowa w normie kość nosowa widoczna serduszko hula 158, żołądek, jelita, wątroba, pęcherz wszystko na miejscu. Zaraz wstawię zdjęcie. Kamień z serca mi spadł normalnie. A pan doktor się namęczył bo mam macicę w tyłozgięciu i mocno musiał przyciskać żeby coś pomierzyć.

Super wieści kolejnyp październikowy dzidziuś zdrów jak ryba!

Nie mam w tyłozgięciu macicy, też o to pytałam. Taką mam ciążową urodę, płaska jak deska...

Akatsuki ładny już domek ;)
Ładnie wyglądałaś na końcówce ciąży! Jakbyś sobie tylko piłeczkę doczepila ;)

Malinka widać ze rośnie :D

Buba przyprawiasz mnie o kompleksy ;p ciekawe kiedy Ci piłeczka wyskoczy ;)

Reniam super ze wszystko prawidłowo z Maleństwem ;)

Blair- też jestem ciekawa bo wszyscy jakoś w tę ciążę nie wierzą. Moja siostra 4 tygodnie ciąża starsza a prawdziwą wille z przodu ma więc wiesz jestem w stresie pod lupą ;)

Ostatnia edycja:
A ja szukałam zdjęć z poprzedniej ciąży i znalazłam w necie album,od 15 tyg do 34 tyg :D ale miałam bębenek,fajnie,kocham być w ciąży aaaaaaaaaaaaaa Album CI

xmamuska pasuje xbrzuszek ;) ja chyba nie jestem za to wielką fanką ciąży. wolę być pełnosprawna ;))

Ostatnia edycja:
reklama
haaaa dziewczyny jak też wolałabym ominąc ciąże i mieć dzieciątko magicznym sposobem :p jedynie co w ciąży lubię to ten brzuszek ciążowy w II trymestrze i ruchy dziecka :p

Do góry