reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Akatsuki ładny już domek ;)
Ładnie wyglądałaś na końcówce ciąży! Jakbyś sobie tylko piłeczkę doczepila ;)

Malinka widać ze rośnie :D

Buba przyprawiasz mnie o kompleksy ;p ciekawe kiedy Ci piłeczka wyskoczy ;)

Reniam super ze wszystko prawidłowo z Maleństwem ;)

Piękny, zgrabny taki klasyk z obrazka i wcale nie taki olbrzym jak opisywałaś!!

BUBA!!!!! Jaka jesteś laska! Normalnie zazdroszczę Ci ciała ja pierdzielę :-D

Dzięks kochana zaraz normalnie w narcyzm wpadnę tak mi komplemencicie :*

Buba a może masz macicę w tyłozgięciu plus super mięśnie brzucha. Ja mam małą oponkę i wzdęcia więc po trochu zaczyna być coś widać.
Jak się mąż zmoleści z rana i zrobi mi zdjęcie to wstawię bo jeszcze nie dorobiłam się lusterka.

Byłam dziś na genetycznym. dzidzia ma 59mm, przezierność karkowa w normie kość nosowa widoczna serduszko hula 158, żołądek, jelita, wątroba, pęcherz wszystko na miejscu. Zaraz wstawię zdjęcie. Kamień z serca mi spadł normalnie. A pan doktor się namęczył bo mam macicę w tyłozgięciu i mocno musiał przyciskać żeby coś pomierzyć.

Super wieści kolejnyp październikowy dzidziuś zdrów jak ryba!

Nie mam w tyłozgięciu macicy, też o to pytałam. Taką mam ciążową urodę, płaska jak deska...

Akatsuki ładny już domek ;)
Ładnie wyglądałaś na końcówce ciąży! Jakbyś sobie tylko piłeczkę doczepila ;)

Malinka widać ze rośnie :D

Buba przyprawiasz mnie o kompleksy ;p ciekawe kiedy Ci piłeczka wyskoczy ;)

Reniam super ze wszystko prawidłowo z Maleństwem ;)

Blair- też jestem ciekawa bo wszyscy jakoś w tę ciążę nie wierzą. Moja siostra 4 tygodnie ciąża starsza a prawdziwą wille z przodu ma więc wiesz jestem w stresie pod lupą ;)

Ostatnia edycja:
A ja szukałam zdjęć z poprzedniej ciąży i znalazłam w necie album,od 15 tyg do 34 tyg :D ale miałam bębenek,fajnie,kocham być w ciąży aaaaaaaaaaaaaa Album CI

xmamuska pasuje xbrzuszek ;) ja chyba nie jestem za to wielką fanką ciąży. wolę być pełnosprawna ;))

Ostatnia edycja:
reklama
haaaa dziewczyny jak też wolałabym ominąc ciąże i mieć dzieciątko magicznym sposobem :p jedynie co w ciąży lubię to ten brzuszek ciążowy w II trymestrze i ruchy dziecka :p

Do góry