reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

a ile razy dziennie calujesz ubikacje?

No dziś 3 razy....

no no Buba ciałko do schrupania ;) ja mysle ze chyba jednak nas nie dogonisz, a wiesz czasami dziecko moze byc tak ulozone, ze brzucha nie widac, moja siostra tak miala, prawie wcale po nij ciazy nie bylo widac, dopiero ostatni miesiac, tyllko ze ona jest troche od ciebie grubsza, wiec tez inna sprawa, chyba juz gdzies pisalas ale nie pamietam, ile mial Twój Franek jak sie urodzil?

Malinka noo juz coś się tam dzieje, zaraz nas wszytskie niezle wybrzuszy :)

Dzięks kochana ale mi komplemencisz :*

Mrau... ;)

Franek miał 59 cm. Też mi lekarz mówił że ja mam poprostu taką budowę mam silnie rozbudowane mięśnie brzucha i one trzymają na płasko ale tak czy siak kawałek ciążowego brzuszka by się przydał ;)

Buba ja to się do Ciebie nie odzywam wież ! Właśnie za te ciało o! ;)

O to do mojej mamy zażalenia ;* a ja wam powiem że ja lubię w sensie podobają mi się apetyczne dziewczyny a nie takie szczupaki. Miałam duży problem zawsze w PL z modelkami Size Plus wiecie ile musiałam się naszukać....i powiem wam że dużo fajniej się z nimi pracowało niż z chuderlaczkami w rozmiarze zero.....

reklama
Akatsuki haha sory, ale wyglądasz jakbyś sobie pod bluzke piłke włożyła :) taki doczepiony, moze nas troszke w bambuko robisz ? :sorry2: nie taki okropnie duzy, tylko nisko go masz :)

Buba a może masz macicę w tyłozgięciu plus super mięśnie brzucha. Ja mam małą oponkę i wzdęcia więc po trochu zaczyna być coś widać.
Jak się mąż zmoleści z rana i zrobi mi zdjęcie to wstawię bo jeszcze nie dorobiłam się lusterka.

Byłam dziś na genetycznym. dzidzia ma 59mm, przezierność karkowa w normie kość nosowa widoczna serduszko hula 158, żołądek, jelita, wątroba, pęcherz wszystko na miejscu. Zaraz wstawię zdjęcie. Kamień z serca mi spadł normalnie. A pan doktor się namęczył bo mam macicę w tyłozgięciu i mocno musiał przyciskać żeby coś pomierzyć.

Oto jest :)

Załączniki

• 1427744835205.jpg
    1427744835205.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 76
haha Akatsuki no przecie wiem, ale i tak wyglada na doczepiony :D
a tak w ogole to zazdraszczam, bo nóżki szczuplutkie nawet na koncowce ;) chyba za bardzo nie puchłaś

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry